Scudo Sports

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

bu senenin başında 65 km. yapmıştık arkadaşlarla(4 kişi) :)
daha yapsak bi 20 kadar daha yapardık ama 1 arkadaş düz yolda bile 3. vitesle gitmeye başlayınca geri döndük :)

Scudo
172 km sürdüm tempolu şekilde, turu bitirdiğimde gücümün yarısını anca kullanmıştım :cool: bir o kadar daha rahatlıkla aynı tempoda gidebilirdim... hırsım gücümden kat kat güçlü :boese157: :in:

Geleceğin İronman'inden sevgilerle :)
Yıllık iznimde Ankara - iskenderun yapmayı düşünüyorum, (temmuz ortasından - Ağustos başına kadar)

250 KM 17 yasindayken.(25 yil once)
Ayni yasta 8,10 kisi çiktik sabah korunde.Bir arkadasin dedesine gittik.
Her zaman ki gibi yavas,sakin gidecegimize diyorduk ve hirs içgudu yuzunden hayvan gibi pedallari bastik.
Bunu hatirliyorum: donuste (son 20-30 km) hiç bir zaman onunde olmayan biri hizlandirdi (her halde koyumuzde 1inci olmak istiyordu) ve onu takip etmekle çok zorlandim (çok kizdim).

PARDON, dag bisikletcilerine yonelik bir sorudur.Ben yol bisikletle bu mesafe surdum
Ama o zaman soru eksik: dag bisikletle daglarda yoksa yollarda?

bisikletialdım 1 hafta sonra hadi bira içmeye sahile gidiyoruz. bi bindim bisiklete indiğimde 70i gördüm 3 saat sürüş oldu :)

Şimdilik 43 km :rolleyes:
Ama yaz sonuna kadar hedef; Erdek-Gönen-Erdek 110-115 km civarı...

91 gitmiştim bugün 147 km yaptım. sanırım bayağı uçtum.:)

Kamp yüklü bisikletle 149 km. 8.50 saat Foça- Gümüldür

tek basıma 238 km gittim. konyalılar bilir. ankara yolundan kadınhanı.ordan geri döünş bide. rüzgarsız hava ortalama 33 km hız . eve geldigimde 1 hafta yatmıstım...

242 km tekirdağa gidiş-dönüş. Anadolu yakasında oturduğum için gurubun içinde en fazla km bana ait.

molasız, soluksuz 200km rahat, 300km kapasitem olduğunu düşünüyorum...

Evet ya 135 km civarı yaptım ilk uzun turumda. Yorgunluktan ziyade toto acısı :) Ama yaklaşık 45 km yi çok feci rüzgara karşı pedalladık.. Değil mi İlker? :)

• Beğen
Tepkiler: emin palaz
Karadeniz Sahil Yolunda Pirazizden Samsuna Gecede Bisiklet Sürmüştük 185 Yol Katetmiştik Güzel Ve Yorucuydu

Bu Salı Kartal'dan önce Bostancı, oradan Alt Kaynarca, oradan da Suadiye'ye uğrayarak Bostancı'ya döndğüm turda en fazla mesafemi yaptım: 58 km.

Geri