Scudo Sports

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

arkadaşlar istanbul içinde 150 kilometrelik günübirlik harika bir parkurum var, bazı yerler can sıkıcı ama bol su, çukulata, köpek kovucu varsa yanınızda, deniz, orman, dağ herşey içiçe, geçen sene gittim, bu sene de kısmet olursa, kondisyonu yapınca tekrarlayacağım :D

beşiktaş-çayırbaşı-bahçeköy-kemerburgaz-yassıören(yoğurt köfte süper)-hadımköy-küçükçekmece(tüyapın orası)-avcılar-bakırköy-sirkeci-beşiktaş.

Scudo
Ben 15 yaşımdayım dj bisikletim ile lastikleri kapkalın 42 dişili ayna kol ile 80 km gittim yorulmadım ama canım sıkıldı 3.5 saat sürdü daha da sürerdim yarım kilo makarna 1 powerade ile heryere giderim :D

@deli kadir

yani hiç durmadanmı nasıl anlamadım :rolleyes:

izmir-mavişehir gidiş dönüş molasız 2.5 saat:) kaç km bilmyorum ama o kadar arabadan çıkan Co2 yi ciğerler alınca zaten bi 100 yapmış kadar oldum :D

iki sene önce Dikili-Ayvalık arası gidip gelmiştim, yaklaşık 85-90 km falan, tabi temmuz ayının 45 derece sıcağı faktörünü de unutmamak lazım... iki gün önce de Ankara içinde 52 km civarı yol katettim... inşallah bir gün iyi bir bisikletim olursa daha çok aşacağız bu rakamları...

120 km Denizli-Burdur salda gölü ama sene 2002 de(ozaman 63 kg idim şimdi 75kg) sanırım bu spora çok ara verdim motosiklet aldığım için kendime kızıyorum onu dün sattım ve benim için ideal bir şehir bisikleti aldım.
zararın neresinden dönersen kardır demiş atalarımız:)

• Beğen
Tepkiler: Ali Hekimoğlu
bnm ılk uzun yol denememdı ve bu yolda baygınlık gecırıodum az daha ama toplam 44 km ydı:D

selam arkadaşlar ben se en fazla 180 km gittim ve bir kaç gün sonra kollarıma baktığım da derim kavlamıştı...

@burgazz

çapa-kumburgaz arasının 150 km olmasına imkan yok...büyükçekmece-gayrettepe yaptım 50 km civarıydı.

Ben en fazla 3 arkadasla beraber caddebostandan rivaya gitmiştik günü birlik dönmüştük toplamda yol mesafesi 100 km civarında tutmuştu ...

ya şu havalar bir düzene girse ne mesafeler katedeceğiz ama Ankara'nın havası bu sene bir acayipleşti ya! Bir sıcak bir soğuk bir açık bir kapalı, ne bu be! geçen hafta 33 dereceyi gördük, bu hafta 15-16'ya kadar düştü... şimdi nasıl güvenip de çıkayım 70-80 km basayım ya!

ben 11 yaşındayken bisan delux ile çiftlikköy den yalovaya 6 kilometre gitmiştim. süperdi:)

Geri