Scudo Sports

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

@dagci

Gittiğiniz mesafe ve civarını Türkiye'de gidebilen sayısı birkaç kişi olduğu için merak ettim.
Bisikletinizin jant çapı, lastik ölçüleri, kadro boyu ve sizin boyunuz, dişli oranları (aynakol ve ruble mesela 42-11 gibi)
Gittiğiniz rota düz ve eğimsiz diye hatırlıyorum, en azından Trakya kesimi.Gerisi nasıldı?

Scudo
antalya da 35 derecede liman-kundu-aksu-kurşunlu şelalesi-liman 110 km.

@athletic

selam athletic evet dedigin gibi trakya kesimi düz ve egimsizdi ama keşan'dan sonra korudag- saroz bölümü inanılmaz inişti 26.190 dişli sayısı 44-11 lastik slick yani dişiz lastık boyum 1-78 kadro boyu 17 ınc ama tabiki enzor bölümü korudag geçidihttp://img140.imageshack.us/img140/111/bketr9.png

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
Kırklarelinden Babaeskiye ordanda geri Kırklareline dönüş olarak 97km yol gitmiştim.
4,5-5 saate yakın sürmüştü sanırım.
ne zamandır bisiklet sürmemiştim,bu forumla tanıştım ve bisikletime hadi dedim beni biyerlere götür:)

ardından 100+100 bi geceleme ile bir turyapcaktım babamdan izin alamamıştım içimde kaldı:eek:

kısmetse yazın

Arkadaşın dediğine göre yaklaşık 250km yaptık. 200.kmde yemek molası verdik. 4-4,5 saat sürmüştür..

Pardon arkadaşlar 250km değilmiş ben yanlış anlamışım:D Kusura bakmayın..

takımla birlikte gidiyoruz her pazar ortalama 75-80 km oluyor yorucu geçior ama zevkli oluyor

tabi ruzgar foktorude önemli grup halinde çevirdiğimiz için normal gidişten %30 fark oluyor

biz bayrampaşa turu yapıyoruz:D şehir içi yani yaklaşık 30-35 km falan haftasonu hariç her gün yapıyodk yaa arkadaşlarla zaten bisiklt oldu 1500 km (sabah 10 akşam 11 saatleri arasında bizim bi üçyokuşumuz var 3 kişiyiz 3 tane yokuştan aşağı hzlı bi biçimde inmek yaklaşık 60-66 km ve ölürcesine o yokuşları tımanmak gibi bir zevk bu:D) bunu okul tatil olduğunda her gün yapıyodk yaklaşık 3 ay.. yıldırım-otogar yolu arası pedal çevirdik...

tekirdağ(yeniçiftlik) çorlu arası ....köy yollarından cıktık 10 15 kmde ordan atsa
25+10=35 gdiiş
20/gelirken normal yolla
35+20= 55 gidiş geliş
qüzeL hesapLaMa oLdu..:D
köy yollarından qiderken kısaldını qörürsek..5 10km ordan eksiltsek

45-50 km :)

evet biraz az diceKsiNiz ama.ßisikLet 310 miLyonLuk xD Ve Yanımızda Cok az Mühimmat vardı..
ÖğLen güneşi:)
Köpek korkusu:D(köy yollarından qeçerKen)(bazen uzun boylu tarlaların arasından qeçiorus..ay çiçei fln ordan qeçerken sanki tarladan bişi kovalıcak gibi) :)

Tarlalardan karpuz aLdıK..VE şiştiK.yoLa öYLe devam:)
2 kişi..

Herşeye raĞmeN cOK zeWKLiydi :)[ZorLyduda]
Ya$ 17 =)

geçen hafta pazar günü Kocaeli Üniversitesi Bisiklet Kulübü olarak düzenlediğimiz İzmit-Yalova-İstanbul gezisinde mtb'm ile 127 km yaptım

istanbul rasathaneden cadde bostan sahiline kadar kaç km yse işte o kadar gittim:D
hedefim mecidiyeköy-taksim:D

@msconfig

310km mi :D :D :D hangi motosiklet ile yapıldı bu tur.? arkadaşlar muhalefet olucak biraz ama bana hiç inandırıcı gelmiyor..! bu işi biraz fazlamı hafife alıyoruz sizce.? gerçek bisikletçilere haksızlık etmiyelim kimse bir günde 310 km pedal çeviremez güldürmeyin adamı:D saygılar

• Beğen
Tepkiler: extrem.re
Geri