@gookmen
gökmen bey.
ben 1976 senesinde bisiklete başladım benim lisansım yok idi, performans bisikletçisi olarak yıllarca kendi çalışmalarım oldu yurt dışına çıktım norveçte pedalladım ,burada bisiklet takımında yer almadım gerekte duymadım ,
evet benim iki olayım var idi ,bir müzisyendim ikincisi ise fanatik bir bisikletçi idim, bir çok bisiklet aldım ,eskiyenleride ikinci elden sattım, ben yaşantım boyunca 4 teker almadım, 87 de 2 teker, honda goldwing aldım 1000 cc ,280 kilo idi ,ama 1 yıl sonra sattım gene bisiklet aldım ,,
gökan bey, ben ayakkabımı çıkarmam otobüste ama çok rahatsız bi durum olursaki ayaklarım ağrıyordur yanımdaki vatandaştan izin isterim, ulu orta çıkarmam çünki bura türkiye müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz,.ama siz norveçe giderseniz sizin bu hareketinize bi şey demez millet, ora norveç toplumu,,bura müslüman ülkesi,,evet otobüse bindim norveçte sivil kıyafet ile,gördüklerimi söyleyeyim bir genç ayaklarını uzatmış demire koymuş bi allahın kulu kalkıpta laf etmedi ,içimden dedimki bura böyle bura norveç dedim,,bura türkiye türkiyede bu harekete insanların bakış tarzı asla norveç toplumu gibi olamaz ,,peki o zaman ne yapacağız müslüman mahallesine uyacağız evet benimde yaptığım budur bence siz müslüman mahallesine uyun ya da bir daha ayakkabınızı çıkarmadan önce ,yanınızdakinden izin isteyin ama bacaklarınızı demire koyma konusunda şüphelerim var bu toplum bu harekete sıcak bakmaz, bakması için norveç toplumu gibi olması lazım ki takdir edersenizki bu ülkede bu durum olmaz,,evet yıllardır süren bisiklet fanatikliği bitecek gibi değil bu forumda bir çok tura imza attım ve de atmaya devam edeceğim ..