Scudo Sports

Bir gariptir bizim otobüsler

Scudo
Daha ılımlı bi yorum yazmak isterdim, ama şu beyaz saçlı gözlüklü mahlukatın tuvalete bıraktığı şey kadar ne aklı ne haysiyeti varmış...

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Mehmet Harman

oda doğru :alkis: :alkis:

Konu başlığını görünce daha farklı bir konu bekliyordum. Video'yu 10 dk kadar izleye bildim. Kudret abinin dediği gibi bir hastalık olma ihtimali yüksek. Allah adamın şifasını versin. Bu kadar ajanlık fırtınası yaptı. Ama en derin olanını söylemedi :D Ben adamdan "illuminati" adamısın demesini bekliyordum :D Bu arada arkadaşın sabrını taktir etmek lazım. Birde çorap rengini beyemdim :D

İzlerken kanım dondu.Yarısına bile gelemeden kapadım.Neyin kafasını yaşıyorlar ne içiyorlar cidden anlayamıyorum.1 tane değil bunlar ama.Her yerdeler.

• Beğen
@Sehzade43

evet bi rahatsızlık söz konusu ,zati ele veriyor kendini,birisi ile cepten görüşme olayı bence kurgu,,,,

@illgnsyyz

o konuda bi haber yok ama adamı izleyen bi psikiyatrist bence teşhisi verir ,hareketlerinden tabi ,psikiyatrist gözüyle bakınca iş değişmekte ,adamın da birde manik depresif raporu var ise, mahkeme bunu göze alırsa pek ceza alırmı ,onuda hukuk bilen arkadaşlarımız yanıtlayabilir ,,hakaret para cezasına çevrilebilinir,,

@Kudret Kurtcebe

Haklısın Kudret abi. Telefonu alıyor. Hemen o şahsı buluyor. O şahısta hemen açıyor. Normalde ilk 5 saniyede baz ile bağlantı kuruluyor. Bu şahıs hemen açıyor.

• Beğen
Güzel memleketim,bu tür adi yaratıklar yüzünden hiç olup gidiyor..

Oysa eski zamanlarda,ne kadar erdemli insanlar vardı,hoşgörü sevgi,saygı,iyi niyet eskide kalmış..

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun,demekten başka birşey gelmiyor aklıma..

iyi geceler dilerim..

bunların iki tane meşhur lafı var, biraz aykırı fikirle karşılaştılar mı cevap veremediklerinde ya provokatör derler ya da sen anarşik misin? :D

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
başka videosunu daha gördüm herhalde metrobüslerin bu adama garezi var arkadaş ama ne zaman birisi ona bir şey yapsa hemen kamerasına sarılıyor çok iyi yapıyor
buda aldıktan sonraki videosu

..)) Ben genelde pompa ile dövüyorum )).Hiç uğraşmıyorum artık anlamakla,iletişim kurmakla,insani çözümlemeler bulmakla eskiden yapardım.Pompa ile dövünce..)) baktım insanlarda anında bir düzelme oluyor bir güzel oluyorlar sormayın..)) Benim tespitim pompa ile girişince bu tip insanların beynine oksijen gitmeye başlıyor tabi bir yandan adrenalin derken uyutuldukları dünyadan bir anda gözlerini açıp normal hala geliyorlar.Ama bu işlemi çok hızlı yapmanız lazım ani şok pompası çok önemli :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
@M.atay

:D evet haklısınız ama azıcık bir şey diyene anında pompayla girişseniz olmaz biraz sabretmeniz lazım 2-3 dakika eğer hayla devam ediyorsa ondan sonra pompaya el atarsınız :D

• Beğen
Arkadaşın Youtube kanalına abone oldum. Bakalım daha neler göreceğiz.

Bisikletçilere ve sporculara,bu tavırları sergileyen zihniyetler olduğu müddetçe

Ne biz ülke olarak,Expo 2020'yi kazanabiliriz,ne de Olimpiyat 2024 'ü..

Olduğumuz yerde saymaya devam..

• Beğen
@Uğur SARIGÖL

youtubede aradımda bulamadım ismi neydi ?

Geri