@ferhat köse
olay anlaşıldı şüphelerim vardı ve hatta neden sinirlendi bu yaşlı amca dedim ilk mesajda,ama bence haklı olduğu ortaya çıkıyor ve diğer mesajlarımı aynen geriye alıyorum,şimdi olay aynen ferhat dostumun dediği gibi olmuşşa vay canına derim ,videoyu baştan, olayın nereden kaynaklandığını bilemediğimiz için ,yorumlar yalnış olmuştur ,yaşlı beyfendinin hareketi ,sinirli hareketi arkadaşımızın olay başlangıcı ayakkabısını çıkarıp insanların el koyduğu demire koydu ise bu çirkin bi harekettir ,gerçi arkadaşımıza burada söz hakkı çıkıyor videonun ilersinde de ayağını koyuyor ,yalnız ilk başta bu hareketi yapmış ise yaşlı beyfendi buna sinirlenmiş olabilir, evet bence attilla bisklet takımına yakışmayan bi durum söz konusu, o formayı bende giyiyorum, ama asla metrobüslere binmedim ne de otobüslere bisikletimi asla sokmadım ,soksa idim arkadaşımız gibi ayakkabımı çıkarıp ayağımı demirin üstüne koymaz idim hareket tavırlarımız bizi bağlar ayrıca çirkin bi görüntü ,,evet bu arkadaşımız olayı bence video ile çarpıtmak mı istemiştir açıkça bu olay düşündürücü olmuştur,,