Scudo Sports

Beykoz

Ercan, omuzum iyileşsin ben seni alıp Beykoz'dan Yalova'ya götüreceğim.

Scudo
bu tur için bugün akşam üzeri müsait olan varsa keyifli güzel bir akşam organizasyon yapablirz :)

Ramazan'da bu güzergahı belki biraz daha kısaltarak gece turlarına çıkan olur mu?

Beykoza kadar gitmişken Hz.Yuşa ya çıkın derim. Hem sağlam çıkışı var ve yukarıda manzara müthiş..

ramazanda haftanın belli günü yada günleri mümkün aslında bn maltepeden cıkacagım bnim için kısa olsun diye çengelköy civarları sınır olabilir :)

@emin tak

biraz iş çıktı başıma o sebep geç vakite kaldı eğer hala eşlik etmek akşam turu yapmak isteyen varsa çıkalım ufaktan.

Ben düşünürüm bu akşam..Mesaj atarsan sevinirim...

Çengelköyde sucuk ekmekte güzel olur:)

@emin tak

özel mesaj atamıyorum o sebep başka bir iletişim yolu bulsak güzel olur :)
facebooktan telefonu yazabilirsin bir iki saate en geç yolda oluruz.

Facebook kullanmıyorum mail adresim etak@hotmail.com ...Ordan telefon numaramı veririm.. Saat kaçta ve nerde buluşalım..Ben Ümraniyede oturduğum için Üsküdar en uygunu bana...

Özelden mesaj attım numaramı...

Mesajını bekliyorum tel'den çünkü işyerinden çıkıyorum evde de internet bağlantısı yok...

Görüşmek üzere inşaallahç

selamlar..

bisiklet araştırması yaparken tesadüf ettim siteye..
bilgi paylaşımı güzel..benim hiç bilgim yok , bu site sayesinde öğrenicem umarım birkaç şey..

Merhaba Derya hanım, hoşgeldiniz umarım bir bisiklet sahibi olduğunuzda Beykoz da grup olarak turlama imkanı buluruz..

arkdaslar bugun akşam 7 8 arası bu turu yapıcam niyetli olmayıp katılmak isteyenler varsa beklerim :)

merhabalar bende beykozdayım..
bu yaz başladı bisiklet sevdam :) aslında cocuklugumdan beri hep bisikletim oldu ama büyüyünce baya bi ara vermiştim. iş güç derken kendimi sorumluluklara adamısım.. dünyaya dönüp şöyle bir bakmamısım... şimdilik kavacıkdan çengelköye gidip gelıyorum orda arkadaşım var ona kahvaltıya gıdıyorum bi güzel kahvaltımı yapıp geri dönüyorum :)
yeni başladıgım için yavas gidip geliyorum normalde sizin cıkabileceğiniz yokusları cıkamayabiliyorum :) sanırım yıllardır kullanmamanın verdiği bi durum olsa gerek. ayaklarımın daha cok calısması lazım sanırsam :)

• Beğen
Tepkiler: Kamil BULUT
Geri