Scudo Sports

Benzinlikte lastik şişirmek

@Cihan özen

Hey gidi günler hey. Sıcak lastik yaması. Gençliğimde ne keyifliydi. Bir de sabırsızlanınca hemen elimizi atıp yakardık. O durumlar bana nedense keyif verirdi. Sanırım onunla yama yapmaktan eğleniyordum. :)

Scudo
@barış barış

benim bahsettiğim karbon tüpler yangına girmek için kullanılan temiz hava tüpleri ayrıca buyrun gelin bakın @emrejon hem sallamak falan nedemek oluyor nasıl konuşmalar bunlar ister inan ister inanma gelirsin gösteririz

biz net olarak 300 bar hava basıyoruz devletin koskoca makinesi yalanmı söylüyor bunumu demek istiyorsunuz @emrejon

bildiğim kadarı ile dalış tüpleride çelik yada alüminyum oluyor bu arada demir deil

bakın arkadaşlar burada amacımız bilgi alış verişi yapmak herkes yanlış yapabilir bizimde olur yanlışımız sizinde maksat bunları birleştirip doğruya ulaşmak birbirimizi karalamak değil varsa bir yanlış gelin beraberce bakalım neymiş öğrenelim yanlış varsa düzeltelim kapımız herkese açık

Çelik dediğin demirin işlenmiş hali carbon basınca dayalı değildir aleminyum olabilir hafif olduğu için oksijen tüplerinde bile 250 bar basınç var sen öğle bir basınç tan söz ediyosunki 13 bar dediğim hava basıncı 10 mm kalınlığındaki demiri keserken 330 bar basinci basacak güç çok zor bana inandırıcı gelmiyor

Arkadaşlar şu konuyu okuyun ve bu tartışmaya bir son veriniz.

(link)

neyse uzatmayalım herkes istediğine inansın sadece karşımızdakine saygısızlık yapmayalım yeyer kimsenin kimseye yalan borcu yok dediğim gibi merak edenler için söylüyorum herhangi bir istanbul itfaiyesine gidip temiz hava tüpleri ile ilgili istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz

Evet konu dağıldı amaç. Şişiremediğimiz lastiklere çözüm bulmak ya da hiç patlatmadan nasıl yol alırız onu bulmak

Ben arazide bir keresinde gümlemiş hiç bir şekilde tamir edilme ihtimali olmayan lastiğime ot doldurarak 10-12 kilometre yol gitmiştim hayatımı kurtarmıştı arkadaşlar önce dalga geçtiler ama sonradan bulduğum çözüme saygı duymuşlardı aklınızda olsun bu da son çare

@SerkanH
@SerkanH
Birşey soracağım presta sibopun iğnesini nasıl basiyorsun. İgnesine basmadan mı pompa ucunu bağlıyorsun.

@Cihan özen teşekkürler, not ettim aklımın bir köşesine.

@FucEak

Merhaba. İğneye bastığını göstersen bir fotoğraf daha var. Sanırım onu kaçırdınız.. :)

@SerkanH
Evt 2. sayfadaymis özür dilerim.

@nuruasakir
Bende bunu benzin hortumu ile yaptım ama hava kaçırıyor ve şişirmiyor video ya da detaylı fotoğraf koyabilir misiniz

@FucEak sert mavi renkli doğalgaz hortumu ile yapınız.en küçük kalınlığı olan tam giriyor prestaya.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
presta aparatım zaten yanımda oluyor. patlak hava ile 130 a kadar basıyorum. Dün tutturamadım yeni yamaladığım lastiği bu sefer yardım :D

@nuruasakir
Boruyu kaç cm kullandınız ? Kalın sibobun lastiğini kaç cm sıyırdınız?
Bulunduğum yerde doğalgaz yok haliyle borusuda satılmıyordur. Alternatif başka boru önerebilir misiniz?
Bi de konu dışı ama kullanıcı adı değiştirme nasıl oluyor.

@FucEak 3 cm yaklasık sibobun ucu presta iğnesine değecek şekilde.ancak pompa aldım çünkü benzinlikteki makinalar 100 psı göstersede basmıyor 70 te kalıyor :D ayaklı göstrgeli şart

• Beğen
Tepkiler: Aytaç DİREK
Geri