Scudo Sports

Benzinlikte lastik şişirmek

120 psi havayı hangi benzinlik te basıyorsunuz? Oraya abone olalım. [emoji4]

Scudo
120 psi hava basan bir benzinlik ile henüz karşılaşmadım da. Göstergesi arızalı olabilir mi?

gösterge hem psi hem bar olarak gösteriyor iki siboptada adaptör var

@SerkanH valla gostergesi 120 ustu gisteriyor ancak basiyor mu bilmiyorun

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
onu bilmiyorum ama farkı çok fazla hissediliyor
lastik elle sıkılmıyor taş gibi oluyor giderken daha fazla
sarsıyor ve üstüne çıkıp zıplayınca hiç esnemiyor
okadar fazla basıp basmadığına emin olmak istiyorsanız 150 -160 basın anlarsınız basıp basmadığını diye düşünüyorum basmıyorsa sorun olmaz

aklıma gelmişken benim iş yerimdeki kompresör 4785 psi hava basıyor yani 330 bar yol bisikletinin kırk katı hava basıyor yani
temiz hava tüpü yada dalgıç tüpü doldurabiliyorsunuz bu tüpler karbondur ve çok daha fazla basınca dayanabilir
benzinliktekide 120 psi cik bassın bi zahmet diye düşünüyorum

Endüstriyel makineler ile benzinlik kompresörlerini kıyaslamak çok doğru olmaz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar ben de arazide kullanıyorum konuya çok mu uzağım bilmiyorum ama 6 ayda bir lastiğe (link) bu ürünü sıkıyorum bir daha asla patlama sorunu yaşamıyorum 6 ayda bir de iç lastiği değiştiriyorum ama hiç hava sıkmıyorum tamamen bu ürünü basıyorum

Bende el pompası var bisikleti aldığımdan beri (yaz başı) yanımda dolaştırıyorum geçenlerde lastik inmiş lazım oldu, pompa hiçbir işe yaramadı, eve dönüp araç ayaklı pompası ile şişirmek zorunda kaldım. Bahsedilen aparat şart galiba...

(link)

Bu da kullanılabilir :)

Ben genelde pompam yanımda ama bikere başima geldi benzin istasyonuna girdim baktım plastik hortum Hemen bıçakla kestim siboba takım sişirdim lastiğini ama ne kadar kufür yemişimdir orasını bilemiyorum

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Aslında patlama ihtimaline karşı bu ürün de taşınabilir çünkü eskiden biz bu ürünü taşırdık hemen 2 dakikada lastiği söküp tamir edersin topu topu 15 dakikada garantili hallederdik siz ne dersiniz taşımaya değer mi (link)

Geri