A Abdülkadir Şevik Aktif Üye Kayıt 14 Haziran 2009 Mesaj 117 Tepki 77 Şehir Eskişehir 30 Temmuz 2009 #1 Arkadaşlar Salcano marka bisikletim konusunda şikayetlerim için bana ve tüm forum sakinlerine yardımlarından dolayı Bayram AKGÜL'e teşekkürlerimi iletmek istiyorum.Sizde benim gibi düşnüyorsanız burdan mesajlarınızı yollayınız.
Arkadaşlar Salcano marka bisikletim konusunda şikayetlerim için bana ve tüm forum sakinlerine yardımlarından dolayı Bayram AKGÜL'e teşekkürlerimi iletmek istiyorum.Sizde benim gibi düşnüyorsanız burdan mesajlarınızı yollayınız.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 30 Temmuz 2009 #2 Arkadaşım cümlen baya bir devrik oluşmuş kendine teşekkür ediyorsun gibi bişiler andırıyor neyse sanırım bayram beye teşekkür ediyorsun..
Arkadaşım cümlen baya bir devrik oluşmuş kendine teşekkür ediyorsun gibi bişiler andırıyor neyse sanırım bayram beye teşekkür ediyorsun..
A Abdülkadir Şevik Aktif Üye Kayıt 14 Haziran 2009 Mesaj 117 Tepki 77 Şehir Eskişehir 30 Temmuz 2009 #3 Sadece Bayram Bey'e teşekkür ediyorum.Bir yanlışlık olmuş olabilir ama ben sezemedim.Olduysa kusura bakmayın.
Sadece Bayram Bey'e teşekkür ediyorum.Bir yanlışlık olmuş olabilir ama ben sezemedim.Olduysa kusura bakmayın.
S srud aziz Üye Kayıt 5 Mayıs 2009 Mesaj 76 Tepki 67 Şehir konya_erbil 2 Ağustos 2009 #4 bayram bey olmasydı bisikletim hala serviste olurdu bayram beye sonsuz teşekkürler.
N Nyo Ykpogl Aktif Üye Kayıt 26 Temmuz 2009 Mesaj 186 Tepki 71 2 Ağustos 2009 #5 Forumdan tanıdığım va yazılarını okuduğum kadarıyla bayram bey gibiler olduğu surece salcano çok daha iyi yerlere gelir !!!
Forumdan tanıdığım va yazılarını okuduğum kadarıyla bayram bey gibiler olduğu surece salcano çok daha iyi yerlere gelir !!!
Hasan Topcan Forum Demirbaşı Kayıt 8 Haziran 2009 Mesaj 418 Tepki 218 Şehir İstanbul Maslak 2 Ağustos 2009 #6 valla Bayram beye 2 tane mail attığım ve şikayetlerimi bildirdiğim halde henüz daha bana geri gönülmedi inş. dönülür
valla Bayram beye 2 tane mail attığım ve şikayetlerimi bildirdiğim halde henüz daha bana geri gönülmedi inş. dönülür