Barkın Bayoğlu(Altın Elbiseli Adam)

Scudo

Gurkan S.

Bayağı Üye
Kayıt
8 Nisan 2016
Mesaj
225
Tepki
319
Şehir
İstanbul
İsim
Gürkan
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Zaman zaman motosiklet tutkumun nirvana yaptığı zamanlarda hep kendisi ile görüşürdük. Sık sık videolarını izlerdim, o kadar çok izlerdim ki aklımda olan model ya da modellerin adını unuturdum.
Cbr 1000'le yediği akşam yemeğni ve ettiği iltifatları asla unutamam. Hala hatırladıkça gülerim.
Seni hep hatırlayacağız Barkın abi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Çağdaş78

BF Okuru

Forum Bağımlısı
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
164.844
Tepki
789
50 kmh bile fazla bir hiz bazi yorumlar gordum, demekki hizli gidiyormus baya falan diye neyse, barkin abi iki tekeri herkesde oldugu gibi bana da sevdiren abidir adamdir, onun sayesinde online motorsiklet egitimi ve online iki teker egitimi aldik bile diyebiliriz, ve yaklasik 1 yil sonra tam bu vakitlerde ilk motorsikletime kavusacagim, hatta sabirsizlaniyorum bugunler cabuk gecsin istiyorum, bunlarin hepsi de bu barkin abinin benim ustumde biraktigi etkisindendir, mekanin cennet olsun altin yurekli altin elbiseli adam.
 

derşan sezer

Forum Bağımlısı
Kayıt
30 Ağustos 2009
Mesaj
890
Tepki
1.158
Şehir
istanbul
Radikalce bir yorumda bulunucağım, bir motosikletçi olarak. Barkının böyle bir sonu olucagı çok öncelerden belliydi. Hernekadar milyonlara nasıl motosiklet kullanılmasını ve güvenlik kurallarını anlatmaya çalışsada uygulamada hiçde öyle yapmıyordu. Mesela şilede geçirdiği kaza ve onlarca bunun gibi yaptıgı kazalar. 25 yıllık motosiklet hayatım boyunca bir tane bile kaza yapmadım. Motosiklet caka satma yeri değildir dünya üzerindeki en tehlikeli araçtır ve maximum dikkati gerektirir heleki düşük güçlü motorlar dahada dikkat gerektirir. Biz büyük motorlarla belli tehlikelerden rahat ça kaçarız ama düşük ccler çok zorlanırlar tıpkı bisiklet gibi. Gelelim Barkına açıkcası Barkın gibi arkadaşları biz kendi motosiklet gruplarımıza almazdık, çünkü sürüş karakterli agresivtir ve kazaya davetiye çıkarırlar. Motosiklet bir yerden bir yere rüzgarı hissederek ve huzur içinde yol alarak gitme aracıdır. bir yerden bir yere gecenin köründe yüksek hızla gitme aracı değildir ve bunun sonucu herzaman riskdir.Barkın ve onun geldiği arkadaş toplulugunu çok iyi tanırım çoğuda zaten ya sakat kaldı yada ne yazıkki öldüler. Hayat seçimleri buydu kimi sadece kendine zarar verdi kimi ise bütün grubu düşürdü ve toplu sakat kaldılar. Bizim grup hala motora biner ve eğlenir onlarsa bir yere 10 dakka erken nasıl giderimi hesaplarlardı. Tabi tvlerde youtubelarda hep şöyle yapın böyle yapın öyle olur böyle olur, Türkiyede efendi bir motorcu ve ülkeye örnek olan tek kişi vardı oda namı değer Donold duck Reşat arbaş abidir. Bu söylediklerimi Barkına bin kere söylemişimdir motoru adrenalin için değil zevk için bin diye. Olmadı yola devam.
 

alper 76

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Mayıs 2014
Mesaj
1.780
Tepki
1.822
Yaş
48
Şehir
mersin
Bisiklet
Scott
İstanbul daki arkadaş lar mutlaka törene katılmalı... Ölüm böyle bir durum işte çat diye ortada kalıyorsunuz. Beni asıl deli eden fırsat bu fırsat olayın dini ajitasyon a dönüşmesi...
Yaşlanıp yatalak olmaktan çok daha güzel bir durum böyle ölmek ama biz bu adamı çok sevmistik biraz daha kalsaydı keşke. Ne yapalım bu kadarmis.
 

Gökhan Akkaya

BilgisayarKurdu
Kayıt
8 Nisan 2014
Mesaj
1.012
Tepki
1.774
Şehir
İstanbul / Üsküdar
İsim
Gökhan
Bisiklet
Nishiki
@H.T
Ben gittim, sıcaklar nedeniyle bisiklet elimde götüremedim tabi. Zaten o kalabalığın içerisinde bisiklet sorun yaratacaktı bana.
Araba ile gidip dışarı bir yere park etmekte buldum çareyi.

Cami yakınındaki yeşillik alanın karşısında bisikletli arkadaşlar vardı. Bisikletiyle gelemeyen nice bisikletli daha da vardır zaten.
Çok kalabalıktı, herkes vazifesini yaptı, Barkın Abi'den yana gözüm arkada kalmadı.

Ben para versem bu sıcakta bu kadar adamı güneşin altında bekletemem bu kadar süre.

4e3ecc81-6f01-4498-b150-e77cb409c2f6.jpg
 

Yigit K.

Aktif Üye
Kayıt
28 Temmuz 2016
Mesaj
138
Tepki
95
Şehir
Bursa
Bisiklet
Salcano
@derşan sezer


Hocam siz belki eğlence aracı olarak görüyorsunuz ancak motorsiklet bir tutkudur motorsiklet bir yere 10 dakika 20 dakika 1 saat önce gitmek için kullanılır ve bu adam 300le kaza yapsa dediğinizde haklıydınız ancak yaptığı kazada zarar bile görmemiş neredeyse. Ki bencede agresif bir kullanımı var ancak bu anladığım kadarıyla sizi pekte bağlayan bir durum değil beraber takılmıyorsanız.. Neyse hocam diyebileceğim çok şey var ama bu düşüncelerinizi yüzüne karşı söyleyemeyeceğiniz bir insana karşı öldükten sonra bu sözleri sarfedip bu duyguları dışarı vurmanız beni çok üzdü umarım fikir yapınız değişir ben kendisini şahsen tanımamakla sadece videolardan tanıdığımla Allah rahmet eylesin diyebiliyorum. (not : yazdıklarımı yanlış anlamanızı kesinlikle istemem kırdıysam kusura bakmayın)
 

cihangir

Aktif Üye
Kayıt
19 Haziran 2015
Mesaj
148
Tepki
164
Yaş
39
Şehir
istanbul
İsim
Cihangir
Bisiklet
Scott
Vefat ettiği günün sabahı en yakın arkadaşım Barkın abi vefat etmiş diye mesaj attı. İnanmadım. O gün akşama kadar çok sağlam bir kamu spotu çalışması yapıyor zannettim cidden. İşte ekipman kullanmadı hızlı gitmiyordu ancak hızlı olmamasına rağmen ekipmanı olmadığı için sonu feci oldu gibi sonradan yapılacak açıklamaları bekledim hep. İşte ertesi gün de milleti şoka uğratıp benim ölümüme bu kadar üzüldünüz bir de eşinizin annenizin babanızın sizin arkanızdan ne kadar üzüleceğini ve arkanızda kimleri yalnız bırakacağınızı biliyormusunuz diye bir anda ortaya çıkacak bu da Türkiye'de uzun yıllar çok ses getirecek bir kamu spotu olacak gibi bir düşüncem vardı. Biraz ütopik bir düşünceye kapıldım ama ondan beklenir dedim içimden. Malesef zaman ilerledikçe ve herhangi farklı birşey ortaya çıkmayınca inandırabildim kendimi. Malesef gerçekmiş. Allah rahmet eylesin, günahlarını affetsin.
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!

KUTAY67

Daimi Üye
Kayıt
19 Temmuz 2015
Mesaj
221
Tepki
250
Şehir
DENİZLİ-ZONGULDAK
İsim
Independent
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Ghost
Bisiklet türü
Diğer
10959757_10153032849019787_9158045117451928376_n.jpg

Altin elbiseli adam kaldırıldiktan sonra çalıştığım otele reklam çekimine gelmişti, kibirli olmayan cana yakın biriydi. Yol yorgunu olmasına rağmen beni kırmayıp fotoğraf cekmistik, üzdün abi...
 

Fireblade

Daimi Üye
Kayıt
27 Temmuz 2017
Mesaj
269
Tepki
252
Şehir
Malatya
Bisiklet
Cube
Vallahi samimi arkadaşlarımdan biri vefat etmiş kadar üzülüyorum şu anda. Allah tahsiratını affetsin, mekânı cennet olsun.

Arabacılar artık bizi görmeli. Aynasına bakıp kapısını ona göre açmalı ve sinyal yakmalı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Çağdaş78

Cemil Dada

para todos todo nada para nosotros
Kayıt
22 Nisan 2016
Mesaj
424
Tepki
694
Şehir
Ankara
İsim
Cemil Dada
Bisiklet
Cube
Hemen herkes tarafından iyi anılacak, bence de çok sevimli biriydi. Motorsiklet kullanmayı düşlediğim zamanlarda video kanalını keşfedip neredeyse hazırladığı her videoyu seyredip müptelası olmuştum. Bazı insanlarda bir tür şeytan tüyü vardır, sıcakkanlılığın, açık sözlülüğün, dobralığın hatta sevimli bir patavatsızlığın ilginç bir bileşimini hissettirirler yaptıkları her şeyde.

Motor ekipmanlarının dayanıklılığını test etmek için yaptığı bir video var, defalarca bilerek düşüyor, sürünüyor yerlerde. Çok matrak biriydi, huzur içinde yatsın
Yazlık Montla Motosikletten Düşmek




Şu videonun 3:30 saniyesinden itibaren de kendince hayatın anlamını açıklıyor:

Hayati Bilgiler: Şerit Değiştirme


@Gökhan Akkaya
Ne kadar saçma ve düşüncesizce bir şey yapmış olursa olsun bu kazaya neden olan yayanın da hayatını kaybetmiş olması çok üzücü
 

Yusuf !!WOW!!

Forum Bağımlısı
Kayıt
15 Temmuz 2015
Mesaj
1.095
Tepki
1.504
Yaş
27
Şehir
İzmir
İsim
Yusuf
@Mehmet Altuğ
Ben yaya olarak kırmızı ışıkta başka birinin kaza yapmasına neden oluyorsam, zaten benim hakkımda iyi düşünülmesini beklemem.

Trafikte yayaların da sorumluluğu vardır. Yayalar da kazaya sebebiyet verir.



Evet birilerinin ölmesi kötü. Ama bir sürü insanın hayatını kurtaran eğitici bilgiler veren bir insanı böyle basit bir şekilde kaybetmek inanılmaz kötü.
 

Çağdaş78

Forum Bağımlısı
Kayıt
8 Nisan 2016
Mesaj
2.317
Tepki
4.571
Yaş
45
Şehir
İZMİR
İsim
Çağdaş
Konu basligi Barkin Bayoglu nun vefati arkadaslar. Allah rahmet eylesin. Iyi dileklerimizi , güzel anilarimizi ve dualarimizi paylaşalım . Sahsilestirmeyelim. Birbirimizi de uzmeyelim . Zaten yeterince uzgunuz. Saygilar.
 

emrahozkan

Forum Bağımlısı
Kayıt
24 Ağustos 2011
Mesaj
863
Tepki
1.824
Yaş
47
Şehir
Ankara
Bisiklet
Cube
Tüm motosiklet ve yan ürünlerine %20 ek gümrük vergisi geliyormuş.

Barkın arkadaşın ölümünü devlet yanlış anladı bence...
 

Çağdaş78

Forum Bağımlısı
Kayıt
8 Nisan 2016
Mesaj
2.317
Tepki
4.571
Yaş
45
Şehir
İZMİR
İsim
Çağdaş
Limon sikmanın en güzel hali. . Tekrar Allah rahmet eylesin. Mesaj alınmıştır sanırım.
(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: hydrocon