Scudo Sports

Barkın Bayoğlu(Altın Elbiseli Adam)

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
İzmirli ünlü üroloji doktoru Ersin Bal, Uzundere Otobanı’nda motosikletle seyir halindeyken akıl almaz bir kaza geçirdi. Önündeki kamyonun jant kapağı fırlayıp çarpınca yere düşüp sürüklenen Bal, ağır yaralandı.
(link)
Bu kamyonları denetleyen yok mu?
Jantı uçan,tekeri fırlayan filan..

@Triban

Ersin Bal'a çok geçmiş olsun. Şu jant fırlama olayı benim korkularımdan biridir. Çocuk denecek yaşlarda gördüğüm bir gazete haberinde fırlayan jant ön yolcu koltuğunda oturan amcaya saplanmıştı. Fotoğrafta da jantın ön camda açtığı düzgün yarık.. O gündür bu gündür kamyon jantlarından çok tırsıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Denetleme Sıfır. Başka açıklaması yok. Kamyon sürücüleri de o kapaklardan ne anlıyor çok merak ediyorum. Bu hadiselerin ardı arkası kesilmez. Allah korusun.

Sen bütün hayatını okumaya, öğrenmeye ada. Kendini yetiştir, iyi bir üniversitede oku, tıp doktoru ol ve insan hayatına hizmet etmek için ant iç, ülkene ve insanlarına faydalı olmak için uğraş-didin, sonra cahil bir kamyon şoförünün zevksizliğinin göstergesi olan, rüşvetçi bir polis memurunun da denetlemelerde göz yumduğu bir jant kapağı yüzünden hayatın kararsın.

Türkiye böyle büyük trajedilerin ülkesi...

@Abdülkadir Ergin
O görüntü yıllardır gözümün önünde durur. Adamın kızı kullanıyordu arabayı ve adam uyuyordu diye hatırlıyorum...:(

@Süper Dede
Aynen abi o olay ?

Geri