Scudo Sports

Barkın Bayoğlu(Altın Elbiseli Adam)

Motor kullanmadığım halde videolarını saatlerce keyifle izlediğim güzel insan mekanın cennet olsun...:(

Scudo
Allah Rahmet Eylesin. Youtube üzerinden verdiği derslerle çok sevilen ve takip edilen biriydi.

Allah rahmet eylesin. Hazırladığı videolarda çok içten ve samimi bir dil kullanıyordu, tavırları bilgisi efsane adamdı mekanı cennet olsun.

@MakRo videolari izledikçe gulmekle ağlamak arası gidiyorum. Mekanı cennet olsun.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

ülke, farklı olup özgün bir şeyler yapan insanlar için giderek yaşanılmaz bir hal alıyor. Farkında mısınız?
hele araç sürücülerinin birçoğu öyle pislik ki, o direksiyonun başına oturunca kendilerini ilah sanıyorlar.

Altin Elbiseli Adam ortaya cikmadan once Ikiteker forumunda tanistigim, birlikte yol yaptigimiz, denize girdigimiz arkadasim...Diyecek bir sey bulamiyorum, konuyu merak edip girince ogrendim. Cok uzgunum.

• Beğen
Tepkiler: ersinnsahin
Bu beni gerçekten üzdü. Motosiklet kullanmasam da videolarını izlerdim. Çok iyi kalpli biriydi... Allah rahmet eylesin.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç DİREK
Yarın cenazeye katılacak olan arkadaşlar var mıdır?

onu hep gulerek hatirlayacagim. guzel abim. seni omrum boyunca unutmayacagim. sen bu dunyaya en azindan benim ve benim gibi binlercesine cok derin iz biraktin. o temiz kalbinle. obur tarafta gorusmek dilegiyle. bu arada eksi sozlukteki tum entrylerini okudum aglayarak. parcaladin attin hepimizi.

Henüz yeni öğreniyorum. Başlığı görünce acaba aramıza mı katıldı derken ölüm haberini okudum, şoktayım.

Motosikletçi camiasına çok şeyler kazandırmış emektar bir abimiz. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin.Bu sabah öğrendiğimde çok üzülmüştüm.İşini seven,kültürlü,pozitif enerjisi olan biriydi.Allah sevdiklerine sabırlar versin.

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.yakınlarına sabır gayret versin.

İstanbulda bulunan bisikletliler cenazesine katilmistir umarim.

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
Geri