Scudo Sports

Barkın Bayoğlu(Altın Elbiseli Adam)

Scudo
Nur içinde yatsın kendisini takip ederdim motosiklete bi suredir ara vermiştim. altın elbiseli adamı yani Barkın abiyi yakından takip etmis birisi olarak çok ama çok üzüldüm. Büyük soktayim hala. Bana motosikleti sevdiren adamdı kendisi ve benim gibi birçok kişiye. Yarin ikindi namazına müteakip Çengelköy mezarligina defnedilecek olduğunu duydum.

Bisiklet forum olarak eğer aramızda müsait arkadaşlar olursa cenazeye bisikletlerimizle katılmak isterim katılmak isteyen olursa mesaj atabilir. Ben gideceğim kartal sahil yolundan başlayarak veya alternatif rota da olabilir.

Maalesef bu güzelim Memlekette insan hayatı sudan ucuz.Pisi pisine kaybediyoruz insanları.Gerçekten değerli,birikimli bir kardeşimizi çok erken kaybettik.Işıklar içinde uyusun.Ailesine,sevenlerine sabır diliyorum.

Dün gece yatmadan önce arabasını tanıtan videosunu izledim. Sabah Facebook da görünce şoka girdim.

Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin
Kazanın oluş şeklini ben de merak ettim ve ulaşabildiğim en net cümle şu oldu:
"Kaza sebebinin ise Köprüde tartışıp, karşıdan karşıya geçmekte olan Buğra Erdem ve yanındaki kişi olduğu belirtildi. Barkın Bayoğlu, gece saatleri sırasında yaptığı kaza ile birlikte ağır yaralı olarak hastahaneye kaldırılmıştı. "

Bu adam sayesinde motor merakim baslamisti. Cok uzuldum cok. Renkli kisiligiyle ne anlatsa dinleten adamlardandi. Allah rahmet eylesin.

Böyle bitmemeliydi :(

Açık ve net şu Türkiyede ki işini en iyi yapan youtuberlardan insanlara motoru sevdiriyodu böyle sığırlardan da bahsediyo dikkat edin bizim alet güvenli dışarsı güvenli değil diyordu o sığırlardan biri güzel abimizi buldu allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun barkın abimizin.
#altınelbiseliadam

Son motor fuarında ktm standının başında en az 1 saat takılmıştım onun sıcak kanlılıkla insanlarla muhabbetini dinlemiştim. Kral adamdı, erken gitti. Rabbim günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin.
Motosiklet konusunda videolarından çok yararlandım.

Allah rahmet eylesin sabah haberi gorunce bir yakinim ölmus kadar uzuldum. Kendine has uslubu ile bircok kisiye motor sevdirmis birisiydi topragi bol olsun...

Mekanı cennet olsun. Hoş sohbet ve işini iyi yapan bir insandı. Hayko Cepkin'le yaptığı programı unutamam çok keyifliydi. Yaşamak kadar ölüm de bu hayatın en büyük gerçeği ve bunu maalesef kolay kabullenemiyoruz. Çok üzgünüm.

Hâlâ olayın şokunu yaşıyorum, bir gün İstanbul a gelip onunla tanışmayı çok istiyordum. Sanki çok sevdiğim bir dostum artık yok gibi bir boşluk ve hüzün doldu içime
... Neden iyiler böyle çabuk ölüyor?
Çok üzüldüm çok...

Hayatımda motor kullanmadım, ama videoları o kadar güzeldi ki izlemeye doyamazdim... Bizim dönemin simge isimlerinden sonra yasitimiz olan değerli insanların da aramızdan ayrılması çok koydu.

böyle trajedilerin ardından ne dense sanki biraz tiyatro gibi duruyor doğrusu. Ama şunu da demeden edemiycem bir ülkenin yaşamaya uygun bir yer olup olmadığını trafikte insanların birbirine davranışlarına bakarak anlayabilirsiniz. Kamyonların arabalara, arabaların, motorlara, motorların bisikletlilere üsten bakışının olduğu yerler de biliniz ki haklı olanlar genelde güçlü olanlardır.
Allah rahmet eylesin.

Daha dün akşam kontra tekniği ile viraj dönmeyi araştırırken onun videosuna denk gelip öğrendim, sabah baktığımda bu konuyu gördüm. Şahsen tanıdığım biriymiş gibi hissettim. Alllah rahmet eylesin.

Şahsen tanışmadım ama videoları ,olaya hakimiyeti,esprili anlatımları ile gönlümde taht kurmuşdu allah rahmet eylesin:(:(

Allah rahmet eylesin, severek takip ettiğim değerli bir insandı, kural tanımamazlık iki insanın canına mal oldu.

Geri