Scudo Sports

Barkın Bayoğlu(Altın Elbiseli Adam)

Ölenlere Allah rahmet eylesin. Barkın Bayoğlu tanınan bir insandı, seversiniz, sevmezsiniz o size kalmış.

Burada yazmak istediğim şu; böyle bir konuda bile tartışmalar çıkmış; mantıklı tartışmalar olsa bile uzadıkça uzamış, suyu çıkmış. Gereksiz yere bireysel haklılık-haksızlık mücadelesine dönüşmüş, döndükçe saçmalaşmış.

Ya kimse böyle anlamsız tartışmaları okumak takip etmek zorunda değil! Böyle haklılık ispatı üzerinden süren tartışmaların kimseye faydası yok, foruma zararı var! Yıllar yılı böyle sığ ve anlamsız tartışmaları başlatan, sürdüren nice insan geldi geçti, çoğu da foruma zarar vermekten başka bir işe yaramadı; gönül kırgınlıkları ve forumdan soğumalar, ayrılmalarla sonuçlandı, kimler geldi geçti, yetti artık yahu!

@Serkan Mıstınoğlu ve tüm yöneticilere sesleniyorum, böyle sığ ve saçma yorumlarla can sıkan insanlara artık izin vermeyin! Forum zarar görmesin, yeni başlayanlar da bilgi edinerek forumdan nasiplensin, eskiler de sohbetlerini, arkadaşlıklarını sürdürsün ve tecrübelerini paylaşsın. Değerli üyeler uzaklaşmasın, forumdan kopmasın. Lütfen bundan sonra imkanınız varsa hassasiyet gösterin.

Yöneticilerden talebim var; lütfen, rica ediyorum bu konu başlığındaki gereksiz tartışmaları silin. Hep birlikte forumun seviyesi için çaba gösterelim.

Scudo
Bu taziye mesajı altında benim iletimden sonra bir daha tartışma doğuracak şekilde ileti atan arkadaşın sonu iyi olmayacak. Ölen iki insanımız var. Sebebi ne olursa olsun. Biraz saygılı olun artık yeter. Hiç uyarı yapmadan gerekli uzaklaştırmayı vereceğim.

Ölmedi, sadece yarışı önde bitirdi...
Unutulmayacaksın...
Katıldığı bir programda "95 yaşında hastanede ölmektense motorun üstünde ölmeyi tercih ederim" demişti.
BarkınBayogluAEA.jpeg

Geçen sene tam bu gece saat 02.00 :(:(sularında aramızdan ayrılmıştı babuş.
Sabah kalktığımda internette heryerde kaza yapıp vefat ettiği haberleri vardı.İlk önce şaka falan zannettim.Sonra daha köklü araştırınca gerçek olduğunu öğrendim.
O an sanki ailemden birini kaybetmiş gibi içimde bir boşluk oluştu.
Ölümünden bir hafta sonra gecenin köründe ilk defa videosunu izlerken içimden bir ağlamak geldi.Hiç görmediğim bir kişi için ilk defa göz yaşı döktüm.
Bisiklet ve motosiklet sevdam onun sayesinde oldu.
:aglyrmngaa::aglyrmngaa:Asla unutmayacağım ve asla unutturmayacağım seni babuş.:aglyrmngaa::aglyrmngaa:

Allah rahmet eylesin. Severdim kendisini. Güzel videolar yapardı. Motorsikletler hakkında çok şey öğretti insanlara. Ailesine ve arkadaşlarına sabırlar diliyorum tekrar.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Ölmeyeceksin derdi yeni motorculara. Büyük kayıp ölmeyecektin Barkın yapacak çok işin vardı altın kalpli adam, cennet varsa bizlerin duası seni cennetin de altın kalpli adamı yapmaya yeter

En sevdiğim sözü şuydu;
-O da bizdendi, o da apaçiydi.
-Barkın Bayoğlu...

İki teker dünyasında bu adamı sevmeyen yoktu. Allah rahmet eylesin. Gitti ama kolay unutulacak biri değil umarım bisiklet dünyasındada böylesine güzel unutulmayacak insanlar çıkar

@Tuzlu_Fıstık
İki teker dünyası derken motorlu araçlardan bahsediyorsunuz sanırım. Bu şahsın adını ilk kez ölüm haberiyle duydum. Tanımam etmem, sempatim ve antipatim yoktur. Allah sevenlerine sabır versin. Tanınırlığını ve popülerliğini abartıyor sanki yorum yazanlar.

@Özcan.Taninirligi abartliyor mu abartilmiyor mu kendi cevremdekilerin cogunun tanimasindan dolayi somut bir yanit veremem lakin motosiklet kullanan herkesin tanidigindan neredeyse eminim diyebilirim , bisiklet kullanicilari arasinda ise viraj ve fren kullanimi ile ilgili bir iki bisey ogreneyim diyen herkesin yolu ona cikmistie diye tahmin ediyorum

şahsım adına videolarından çok şey öğrendim ve öğrendiklerimi öğrettim. güvenli sürüş, frenleme teknikleri, yolların bin bir türlü halleri, motorsikletlerin özellikleri vs.
bence bu tür insanlara çok ihtiyacımız var. anlattığı şeyi yaşayarak öğrenmiş, mütevazı ve bilgisini paylaşmaktan vazgeçmeyen kişilere.
allah rahmet eylesin.

@Ilter Elmas
Video'yu kaldırtmışlar anında.

Hocam burdan izlenmiyormuş, ne alakaysa. Burdaki linkten de youtube'den açılıyor. Değişikler yahu :D

@Ilter Elmas
Bisikletforumdaki linkine tıklayınca "bu video sadece youtube üzerinden izlenebilir" uyarısı veriyor. Youtube sitesine girip açmak gerekiyor izleyebilmek için :(

Geri