yaşım 15,17 yaşında bi arkadaşım daha var.
onunla beraber bakırköy meydan,sahil falan geziyoruz.
katılmak isteyen haber verebilir bize.
Benim adım Eyüp Can AKSOY
arkadaşımın adı Mustafa Keleş
tanışmak isteriz.
Bisikletlerimiz de Kron crazy hop.
malum havalar sezonsal binenler için açıldı sayılır....
her çarşamba ve cuma florya yapıyoruz... fatihten bağcılardan bahçelievlerden zeytinburnundan beylikdüzünden avcılardan ataköyden heryerden gelen var... ve yok ben 20 km geçmem geçemem vs derdi olanlar için söylüyorum A.Y.P.G nin yaş aralığıda derece aralığıda çok geniş.. 15 yaşında üyemizde var 40 yaşında üyemizde var.. ve grup bilinci içerisinde yapılır turlar... ne kimse geride kalır ne yanlız bırakılır... sakın ola uzaktan bakıp iç geçirmeyin.. gelin muhabbetimize katılın..
Yeşilköy Çirozdan yazıyorum sizlere,dün itibariyle düzenli bir şekilde bisiklete binmey başladım,eniştemden aldığım ödünç bianchi marka bisikler ile yeşilköy sahilini aşındırıyoruz) sizinle güzel paylaşımlar dileği ile,vakti geldikçe bir kaç sorum olacak,çalıştıramadığım hız göstergesi ve arka tekerdeki geç geçen vites dişlileri gibi)
bir kaç sene önce bir grup bisikletli geceleğin çiroz sahilinde florya istikametinde giderken rastlamıştım,inanılmaz hoşuma gitmişti hepsinin farları yanıyor ve tam takım donanımlıydılar,pek te bir özenmiştim,herhalde bu forumdandırlar diye düşünüyorum...herkeze tekrar iyi forumlar
Selam arkadaslar bende floryadayim.hemen hemen her gün Florya sahil, Yeşilköy, Bahçelievler, Bakırköy guzargahinda gidiyorum katılmak isteyen varsa çok memnun olurum özelden mesaj atabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar, ben Berk...
İncirli-Ahu sok.'ta oturuyorum. Benim gibi azman birinin o yolları tepmesi henüz zor ama başlangıç için yeşilköye gidip gelmeyi düşünüyorum 5 sene sonra tekrar bisiklet aldım bedenime küçük alsamda (
Benim merak ettiğim birşey var bu arada ataköy yeşilköy arasındaki bölümü sağdan mı soldan mı geçiyorsunuz
Gece sürüşü olacağı için, tüm katılımcı arkadaşların far, arka stop, fosforlu yelek( varsa ) kask ve eldiven ile sürüşü daha güvenli hale getirmeleri önemle rica olunur.
özellikle kask ve aydınlatma grubu çok çok önemli... daha öncede belirttim grubumuz için bir yaş ortalaması yada bisiklet markası vs gibi manasız şeyler aranmamaktadır gelen kaskıyla ışığıyla gelsin araya girsin..