Scudo Sports

Bakırköy

Tek cümle Avrupa Yakası Pedal Grubu Bakırköy'de isen Suan Onlinesin Bu mesajı gördüğünde hemen üstünü giyip Tekzen Alış veriş merkezine Gidebilirsin :)
Çarşamba Ve cuma Günleri 20.00 da toplanıp 20.30 da florya sahile gidiliyor çay ve muhabbete Doyum olmuyor 12 aralık 2008 cuma ;) Tarihte geçelim sizin için yanlışlık olmasın :) ( Önemli birde not kask ,ön ve arka farklarınızla sürüş daha güzel bir halde geçer.. ;) )

Scudo
Ben özgür Bakırköy'de oturuyorum.Gezilere bende katılabilirim,iyi pedallar...

@tafo 61

senle florya ormanı yapabiliriz başka arkadaş varsaa getirirsin pazar günleri 9ile 12 arası gelmede 2 gün önce haber verirn buluşalım;)

Az kaldı Azzz :D Yaza Beraberiz Gene :D
Tabi ufak bi sorun var henüz bisiklet yok :p ama halledilemicek bişey deil dimi mehmet ?

mehmet nerdesin ? insan bi bakar foruma ne yazmışlar acaba diye dimi ?

her şeyi anladımda bu 46 neyin nesi:)

bende bakırköy\ ataköy 5.kısımdayım.birde kardeşimvar 2 adet xc1000 kulannıcısız

@cordell81

hocam beni takip et pişman olmazsın
güzel gruplar var elimde uygun olana katılıyoruz buradan konuşuruz şimdi çıkıyorum 21:00 dan sonra gelirrim hoşçakal

Selam Bahçelievlerdeyim tur olsun katılmazmıyım yeterki pedallıyalım

Merhaba. bisikletliler derneği üyesiyim. bir aktivite yapıldığında haberdar olmak ve de katılmak isterim ama bugüne kadar nasıl haberleştiniz nasıl tur yaptınız bir bilgim yok. bakırköyde oturuyorum etkinlikleri değerlendirmek isterim....

@Emre Onur

derneğin forumundan etkinlikleri takip edebilirsin ve ayrıca bu forumdada bazı sana uyan etkinliklere katılabilirsin mesela avrupa yakası pedal gurubu sana uyar bakırköyden geçiyolar gezi ve tur duyurularının olduğu yerden sana uyan etkinliklere katılabilirsin bu sayfada bişey çıkmaz pek

herkese sselamlar.bakırköyde oturuyorum genelde yalnız idman yapıyorum,ama müsait olan YOL BİSİKLETÇİSİ arkadaşlarla eğer zaman konusunda uyuşursak idman yapmak isterim.ben genelde sabahları ant yapma ya müsait oluyorum,ilgilenenleri beklerim mail de atabilirsiniz turgaybody@hotmail.com herkese kazasız belasız pedallar...:D

kaç gündür bir cvp bile gelmediğine göre evet sanırım kimse yok,olsun neyapalım sorun değil,şimdiye kadarda kimseyi görmemiştim zaten butaraflarda,yollar benim özgürüm hehehe:)

selam turgay..aradığın dağ bisikleti idman arkadaşı olsaydı hemen gelirdim.)))

@turgaybody

hocam kimse yok değil değil ama yolcular Avrupa Yakası Yol Bisikleti Grubu çatısı altında toplanmışlardır eğer bu gurubu takip ederseniz mutlaka idman arkadaşı ve arkadaaşları bulabilirsiniz sizdem ricam lütfen bu grup çerçevesi içerisinde bulunmanız çünkü bu yakadaki yolcuları biraraya toplamaya çalışıyoruz ben aslında size çok yakınım ve daha birkaç arkadaş daha var ama dediğim gibi siz grubu takipedin ben bir 15-20 gün kadar yurt dışında olacağım dönüşümdee umarım görüşür tanışır ve birlikte çeviririz kendinize iyi bakın görüşmek üzere.......

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
Geri