Scudo Sports

Bakırköy

Hayırlı olsun, bol pedallar diler, fotoğrafları bekleriz :)

Scudo
@OSMAN BATUHAN KUÇAK

Malesef benim degil ya. Ama bende bakirkoyde oluyorum baya. "Guzel sehrimizde" bisikletle yol yapmak pek mumkun olmadigi icin...

@Aras Humaçoğlu

Aslında dikkatli olduğun sürece mümkün. :) Bütün istanbulu bu yaz bisikletle gezdim ve çok eğlenceliydi. :) Olan tek kötü şeyin ıslak zeminde lastiklerimin kaymasıydı.

• Beğen
Tepkiler: Aras Humaçoğlu
@OSMAN BATUHAN KUÇAK

Osman dostum haklisin aslinda ama sen ne kadar dikkatli olursan ol bisiklete saygi duymayan o kadar cok sofor varki... Bisiklete binmek sanki aptallikmis gibi "bu yolda bisiklete mi binilir" zihniyeti var malesef. Benim ve bir arkadasimin basima gelen olaylardan tecrube ettim bunu. Umarim duyarli soforlere denk geliriz hepimiz :). Ama sahil yolu guzel bisiklet yolu falan da var... :in:

Yeşilköyde dükkanımız vardı her hafta yeşilköyde girmediğim sokak kalmıyordu bisikletimle şimdide bakırköy zuhurratbabadayız inş bakmımı yaptırıyım ordada tura baslıcam

@Aras Humaçoğlu

Bir ay olmuş artık AYPG ile turlara katılırsınız...

Selam dostlar !
Foruma katıldığımdan beri buradaki dostluğu ve kardeşliği hayranlıkla izliyorum.Sağolsun üstadlarım hiçbir sorumu yanıtsız bırakmadı.
Floryada oturuyorum. Bu taraflarda oturan (Yeşilköy,yeşilyurt,bakırköy,ataköy) arkadaşlar varsa tanışıp arada bir tur düzenleyebiliriz diye düşündüm. Hepinize iyi günler.

Levent

Ben havanın guzeL oldugu her gun sabah 8 - 9 ve akşam 17 - 19 Florya sahilde oluyorum işe gidiş ve eve dönüş yolumu uzatarak ordan deniz havası Alarak yapıyorum...
Haftasonlarıda mumkun oldugunda sabahları orda olmaya çalışıyorum. Florya havasını seviyorum

merhaba levent
sen sahilde dolaşmaya devam et,nasılsa karşılaşırız ;)

Ben de sahildeyim genellikle zaten floryadan cinar otele kadar gidip geliyorum . Benim bisiklet trek 4500 gorurseniz ceviriverin tanisalim :)

Mehabalar her havada kafamız estikçe floryaya çıkıyoruz bakırköyden biz 2-3 kişi kısa zamanda karşılaşırız. Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: lgoncay
Avcılar a da bekleriz :)

Selam! Ataköy 7-8-9, Bakırköy, Şirinevler ve çevresinde hafta içi veya hafta sonu beraber gezebileceğim arkadaşlar arıyorum :) Küçük, büyük kim olursa fark etmez. Lütfen buradan ulaşın.

• Beğen
Tepkiler: silavus
selamlar ben floryadanım sahil ve yeşilköy de takılıyorum genelde ama ataköyde burnumuzun dibi aklınızda bulunsun :)

selam murat dedıgın gıbı sık sık yapabılırz bu organızasyonları

Geri