Scudo Sports

Bakırköy

@turgaybody

bakırköde oturyorsun ama idmnı nrede yapyosun????

bn hergn sahl yolnda antrman yapyorum hiç görmdim

Scudo
lgilenip cvp yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim,umarım en kısa zamanda tanışmak dileğiyle,havalar güzelleşti biran önce kaynaşmamız ve kemik bir ekip çıkarmamız lazım,zira ben biran önce ciddi antrenmanlara başlamak istiyorum,gezi grupları bana göre değil,kimse alınmasın lütfen.... eski formuma biran önce kavuşmak istiyorum milli takımda geçen onca yıldan sonra gezi ekipleri çokta bana hitap etmiyor,umarım anlayabiliyorsunuzdur beni,teknik ve kondüsyon bakımından bana eşlik edebilecek arkadaşlar ulaşmak istediğim asıl kişilerdir saygılarımla....herkese kazasız belasız pedallar....

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
  • Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
milli dediğine göre eski bisikletçisin galiba biz avrupa yakası pedalcıları genelde beşiktaş çıkıçlı turlar yapıyoruz beşiktaşa gelirsen gezinti maksatlı değilde performans amaçlı binen arkadaşlarla beraber olursun

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
bende bakırköy / ataköydeyim metin abinin orda takılıyorum benı bulursunz :D

@uguryes666

İstanbul Avrupa yakası yol bisiklet grubu mesaj sayfasını görüyorsunuzdur sanırım.Aytaç Bey Bakırköyde oturuyor, Aytekin Bey de o tarafta, antremanlara o taraftan beraber gelebilirsiniz

ben de tek im grup sürüşlerine katılmak isterim yedikule sahildenim nasıl haberleşebiliriz duyuruları ve grup sürüşlerini nereden takip edebilirim

@sedonaa

BAKIRKÖY'DE OTURMUYORUM AMA BİSİKLETLE İLGİLİ ORGANİZASYONLARA BAKIRKÖY METİN BİSİKLET GURUBUYLA KATILIYORUM.TABİKİDE BİSİKLETİMİN BAKIMINI DA METİN ABİMİN HÜNERLİ VE USTA ELLERİNE BIRAKIYORUM

@Emre Onur

DERNEĞİN SMS HATTI VAR BİSİKLETLİLER YAZIP 1230'A MESAJ GÖNDERİRSEN ETKİNLİLER MESAJLA BİLDİRİLİYOR YA DA TURA ÇIKINCA METİN BİSİKLETE UĞRARSAN (ÖZELLİKLE CUMA GÜNLERİ) HEM GEZİLER HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRSİN HEM DE BAKIRKÖY'DEN KATILANLAR HAKKINDA DA BİLGİN OLUR.BOL PEDALLI GÜNLER

merhaba :) biz de mahalle olarak bisklet turları yapıoyoruz ark.ım sayesnde grbunuzu gördüm katılmkt çok isterim =)

@tafo 61

Slm. yerel bölgesel bisiklet grupları altında Küçükçekmece bisiklet grubu var oraya da bakabilirsin.

istanbul avrupa yakası bhakırköy bahçelievler civarı nerede bisiklet tamircisi var bakım ve küçük değişiklikler yaptırabileceğim tavsiyede bulunursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Bakırköy'de metin bisiklet var. Carrouselle capacitynin arasından aşağı gir sahile inmeden taksi durağı var solda o sokakta zaten gözüküyo hemen girişte.

Arkadaşlar merhaba...
Ataköy'den tur yapmak isteyen birçok arkadaşın mesajlarını okudum.Uzun zamandır bir ekip oluşturmak istiyorum,yaşlı,genç,amatör,profi önemli değil amaç spor ve paylaşım.Ancak 1 senedir netice alamadım.
bende ATAKÖY 7-8 de ikamet ediyorum İlgilenen arkadaşlar için cep: tlf. Metin uz 0543 362 23 23

Geri