Scudo Sports

Bakırköy

@Nedret Günaydın

Kaptan ben dünden razıyım...
bu akşam bu konuyu bir tartışalım hatta yeşilköy sahilde ışıklandırmalı bir saha var oraya geçerken bir göz atalım..

Scudo
Selam arkadaşlar. Bende Bakırköy Osmaniye'de oturuyorum. Ama deliyi tanımıyorum. :)
Cenix marka bir bisikletim var. BP'i biliyorum bende. Yarında olacak mı gezi?

Zeytinburnu Bakırkoy Kazlıçeşme Cevizlibağ buralara yakın bmx tamircisi lazim arkadaşlar bmximde bi problem warda bildiğiniz tamirci varsa güzel lütfen yardımcı olun tanışırız beraber bmx kullanan varsa çalışırız lütfen.

iletişim : fiqret@windowslive.com
iyi forumlar.

bak z.burnunda bp benzin istasyonu var onun yanındaki tansaşın orada kırmızı internet cafeyi sor internet cafenin önüne gelince birisine daha sor burada bisiklet tamircisi varmış diye zaten ordan 10 adım gibi birşey . ben şahsen kendi halledemediğim işleri o yaşlı bisikletçi amcaya yaptırıyorum . tavsiye de ederim ;)

sahil de gelik restaurant ın karşısındaki benzincinin arka tarafında metin bisiklet var.

Merhabalar. Uzun suredir bisiklet almayi istiyorum ve sonunda Kron XC 1000 imi aldim. Burada insanlari okudukca baya heyecanlandim ve bende kendime tur planlari yapmaya basladim. İlk deneme turumu kucuk bakirkoy turu olarak planladim. Atakoy, bakirkoy, yesilkoy, florya. Bisikletimden de cok memnunum. Foruma merhaba demek istedim. Bundan sonra insallah daha uzun turlarimi sizlerle paylasacagim.

Evet biraz fikrim oldu aslinda :) onceden beri takip ediyorum. (gizli takipci)
Bu arada imzaniz on numara.

hoş geldin hocam bende xc1000 kullanıcısıyım genelde 3 günde bir 60 km ve üzeri turlarız akşamları alalı 3 hafta oldu 590 km yi devirdim yol lastikleri ile müthiş hiç yormadı beni çok iyi anlaşıyoruz kendisi ile :D
hayırlı ve bol pedallar :)

• Beğen
Tepkiler: Aras Humaçoğlu
Aramıza hoş geldin. yeni bisikletin hayırlı olsun. İnşallah bol bol pedallarsın.Bu arada Ben de Bakırköylüyüm.

• Beğen
bakırkoye sık sık giderım dershanem var orda. Yazın oraya kendimce bir tur düzenleyeceğim. Bir gün birlikte pedallarız :)

• Beğen
Bisikletiniz hayırlı olsun. Yaşadığınız heyecanı biz de yaşıyoruz. İnşallah birgün beraber pedallarız.

Arkadaslar hepinize tesekkur ederim. Herkese tek tek cevap vermem zor olacak ama insallah birgun beraber pedallariz. Ben biraz alisayim canavara da :)

Hoş geldin Aras,

Bu ilk iletinin kapsamı olan ilk geziye bir de fotoğraf yakışır...:)

Kazasız bol pedallamalar...

Merhaba bende bahçelievlerde oturuyorum (14 sene osmaniyde oturdum) yalnız osmaniyede arkadaşım var ve bolca bakırköyde bulunuyoruz. Osmaniyede kayıkçıoğlunun önünde gün içinde duran temiz bir kron1000 var. O bisikletin size ait olabilme imkanı varmı. Güzel bir günde görüşürüz inşallah. :)

Geri