@baykuş97 hocam capadan selamlar. Sizden ayrildiktan hemen sonra bmw markali bi arac drift yapacam derken beni saga sikistiedi bende kacayim derken belediyenin actigi yaklasik 20 cm derinligindeki 1metre capindaki cukura girdim ceneyi acmisiz baska bisey cikmadi . 4 dikisle kurtardim.
Sabah 8e kadar burda tutuyolar. Hepinize iyi geceler
@sertackokten
Sertaç çok geçmiş olsun kardeşim inan şaşırdım doğrusu Allahtan daha kötü birşey olmadı yollarda boştu ama kazanın siparişi yokki kendine çok dikkat et görüşelim yine en kısa zamanda
bundan daha kötü çukurlarada girdim ama gündüz olduğundan kazalık bir durum olmadı çok şükür ..işte burada gece gezerken farın önemi ortaya çıkıyor dün akşamda size bahsetmiştim hatırlarsan
Bu aksam saat 9 da @tege , @baykuş97 , @nazmi san ve ben marmara forum -florya turu yapacaz gelmek isteyenlerle 9 da marmara forumun onundeki isiklarda bulusalim
Bende katılmak isterim ama bir kaç sorum olacak Başakşehir de oturduğum için marmaraforma kadar araba ile gelmek durumundayım. Dönüşte de gene araba ile dönmek zorundayım. Dönüş saati tahmini kaç ?
@Yalchinosis
Yalcin hocam merhaba. Neredeyse ayni saatlerde ayni rota uzerinden turluyormusuz Bende genelde anayol yerine yayasi bol olsada bisiklet yolunu kullaniyorum. Cikacagin zaman haber edersen beraber turlayabiliriz