perşembe akşamları "küçükçekmece bisiklet grubu" sahil yolunu kullanarak turlar düzenliyor, onlar küçükçekmeceden çıkıyor ancak bakırköy opet benzinci önünde bekleyenleride alıyorlar,
20:30-21:00 arası bir arada oradan geçiyorlar ben onlarla 4-5 tura çıktım sizlere tavsiye ederim genelde mtb var ve yeni başlayanlara uygun bir hızda gidiyorlar mesela geçen hafta fatihte çay içme turu vardı yaklaşık 70 kişi vardı, kalabalık oldukları için asfalt yoldan 1 şeridi kapatarak 2'şerli sıra halinde gidiyorlar bisiklet yolunun saçmalıklarıyla uğraşmıyorsunuz, ayrıca başka zaman asfalttan gittiğinizde yaşayacağınız araçların riskide en aza inmiş oluyor,
güvenlik için kask zorunlu ışıklandırmanızda olmalı, eksiği olan varsa arada kaynayabilir ama bu sizin güvenliğiniz için özellikle kask çok önemli, refrektörlü yelekte olmalı ama geçen hafta ben ilk defa katılacak arkadaşımla orda beklerken gelen 4 kişide ilk defa geliyorlardı hiç zorluk çekmediler ayrıca kask ve ışık eksiği olan vardı uyardılar gelmeyin dediler ama kimse dinlemedi
facebook sayfalarından o haftaki tur için organizasyon açıklanıyor her hafta oradan geçmeyebilirler katılmadan önce mutlaka sayfalarını takip ediniz, diğer gruplarda olmayan bir samimiyet var bu grupta en azından ben öyle hissettim, diğer gruplarda genelde yol bisikletleri var performans yapıcaz diyip kestirip atıyorlar sürekli bisikletlerini yenileme ve birbirlerine gösterme eğilimindeler, kötü birşey demek için yazmadım ama benim hoşuma gitmedi yorum sizin,
haftada bir katılmak size düzenli bir program yapma şansı tanır, ayrıca günün sabit olduğunu bilmek diğer hafta programını iple çekmenizi sağlıyor, buraya yazmamın sebebi ortak lokasyonda sürüş yapmak isteyen arkadaşların bir programda buluşamadıklarını görünce yardımcı olmak istememdir küçükçekmece grubuyla 4-5 turda katılımcı olmak dışında bir bağım yoktur