Scudo Sports

Bakırköy

are you ready ben hazırım

• Beğen
Tepkiler: Xerker
Scudo
Beyler müsait olan varsa gelsin ben 1 saat kadar sonra sahilde olucam

Merhaba
yeni başlıyorum sayılır
yenikapı dan sahil yolunu takip ediyorum

@Hakan Çakan
Bakırköy sahilden saat 18:30 da hareket le Yeşilköy florya süper güzergah. Bende bakırköy de oturuyorum

Arkadaslar ben yaziyi uzun zaman once yazmistim suan yol bisikleti kullaniyorum. Sahilde AYPG (Avrupa Yakasi Pedal Grubu) olarak cikiyoruz. Gruba üye olarak turlarimiza katilabilirsiniz.

@zeynepbalci arkadaşlar bende merterde oturuyorum kınalıtepe sokaktayım tur yaparanız katılabilirim.

@ocarkli slm kardeşim bizde genelde aksamlari saat 8 veya 9 gibi Florya sahil de bisiklet suruyoruz gelmek istersen fener var orda oluyoruz

Arkadaşlar merhaba. 4 sene bisikletsiz geçen zamandan sonra Kron XC 3000 aldım ikinci el. Daha yeni başladım kondisyonum pek yok ve ekipmanlarım da yok şuan. Camlıkahve'de oturuyorum ve genelde Bakırköy sahile gidip orada turluyorum. Kendimi alıştırmam için çok uzun mesafe olmasa bile sizlere katılabilirim.

bende çalışlarda oturuyorum bakırköye inebilirim. bu hadftasonu il dışındayım ama haftaya akşamları müsait olurum her türlü

@Baki Yalçın Haftaya gece vardiyasında çalışıcam o yüzden uygun olmayabilirim ama planlamama göre saat 6 civarı tura başlayıp 9 a kadar evde olsam yeterli olur gibi geliyor. İletişimde kalalım hocam.:harika:

• Beğen
Tepkiler: Baki Yalçın
Meraba arkadaşlar. Devamlı sürdüğünüz bi grup var mıdır?

Bisikletim gelirse eger hayhay,elbette.Bakirkoy/Kartaltepe Mahallesi

perşembe akşamları "küçükçekmece bisiklet grubu" sahil yolunu kullanarak turlar düzenliyor, onlar küçükçekmeceden çıkıyor ancak bakırköy opet benzinci önünde bekleyenleride alıyorlar,

20:30-21:00 arası bir arada oradan geçiyorlar ben onlarla 4-5 tura çıktım sizlere tavsiye ederim genelde mtb var ve yeni başlayanlara uygun bir hızda gidiyorlar mesela geçen hafta fatihte çay içme turu vardı yaklaşık 70 kişi vardı, kalabalık oldukları için asfalt yoldan 1 şeridi kapatarak 2'şerli sıra halinde gidiyorlar bisiklet yolunun saçmalıklarıyla uğraşmıyorsunuz, ayrıca başka zaman asfalttan gittiğinizde yaşayacağınız araçların riskide en aza inmiş oluyor,

güvenlik için kask zorunlu ışıklandırmanızda olmalı, eksiği olan varsa arada kaynayabilir ama bu sizin güvenliğiniz için özellikle kask çok önemli, refrektörlü yelekte olmalı ama geçen hafta ben ilk defa katılacak arkadaşımla orda beklerken gelen 4 kişide ilk defa geliyorlardı hiç zorluk çekmediler ayrıca kask ve ışık eksiği olan vardı uyardılar gelmeyin dediler ama kimse dinlemedi ;)

facebook sayfalarından o haftaki tur için organizasyon açıklanıyor her hafta oradan geçmeyebilirler katılmadan önce mutlaka sayfalarını takip ediniz, diğer gruplarda olmayan bir samimiyet var bu grupta en azından ben öyle hissettim, diğer gruplarda genelde yol bisikletleri var performans yapıcaz diyip kestirip atıyorlar sürekli bisikletlerini yenileme ve birbirlerine gösterme eğilimindeler, kötü birşey demek için yazmadım ama benim hoşuma gitmedi yorum sizin,

haftada bir katılmak size düzenli bir program yapma şansı tanır, ayrıca günün sabit olduğunu bilmek diğer hafta programını iple çekmenizi sağlıyor, buraya yazmamın sebebi ortak lokasyonda sürüş yapmak isteyen arkadaşların bir programda buluşamadıklarını görünce yardımcı olmak istememdir küçükçekmece grubuyla 4-5 turda katılımcı olmak dışında bir bağım yoktur ;)

• Beğen
Tepkiler: tugrulboraerkil
ben yenikapı-yeşilköy düşünüyorum dönüş otobüsle tabi alırlarsa

Geçen gün evden çıkıp Bakırköy tarafına doğru gideyim dedim..
Tam Yenikapı'nın önü inşaat alanı zaten komple. Bütün yolları değiştirmişler (en son 8 ay önce oradan geçmiştim).

Neyse, ışıklarda durdum, dümdüz gitmeyi planlarken kenarda bir işaretçi Bakırköy'ü sol tarafa gösteriyor. Hemen o tarafa atladım ama girdiğim yol bomboş.. Ters yöne girdim sandım, daha önce bu kadar 3.5 attığımı hatırlamıyorum :). Bir arkama bakıyorum gelen var mı diye, o anda içimden bir ses "Lan! Karşıdan biri gelecek şimdi önüne bak" diyor. 300 metrelik yolda kafam şu arabaların arkasına koydukları köpek oyuncakları gibi oldu...

Velhasıl kelam, arkadaş orayı ne kadar karmakarışık yapmışlar.

Bu arada o girdiğim yolun çıkışı kapalıymış, o yüzden kimse girmiyormuş... Neden işaretçi vardı onu da anlamadım :).

o yolda işlem yapmaya başladılar, ne çıkacağı belli olmaz, bazen motorlular da giriyor yanı şekilde dikkat etmek lazım
yalnız yenikapı direk egzoza boğuyor, deniz tarafında da hızlı gidilmiyor

Transit yoldaki calışma daha da yayılmış durumda, sadece tek şeritte sağlıklı bir sürüş yapılabiliyor yolun sağında solunda büyük taşlar çukurlar var dikkatli olunmalı.

Geri