Scudo Sports

Bakırköy

Bu geceki marmara forum florya turunu organize eden tuncay ve birlikte yol aldığımız sertaç a teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Scudo
@baykuş97 hocam capadan selamlar. Sizden ayrildiktan hemen sonra bmw markali bi arac drift yapacam derken beni saga sikistiedi bende kacayim derken belediyenin actigi yaklasik 20 cm derinligindeki 1metre capindaki cukura girdim ceneyi acmisiz baska bisey cikmadi . 4 dikisle kurtardim.
Sabah 8e kadar burda tutuyolar. Hepinize iyi geceler

Dosyalar

• 1440808032243-236514118.jpg
    1440808032243-236514118.jpg
    49,3 KB · Okunma: 33
@tege

bi sonraki tura benide eklerseniz sevinirim. dün yazışmayı görmemişim.

Çok geçmiş olsun, bu yüzden korkuyorum trafikten işte ne yollar adam gibi ne kimi sürücüler.

@sertackokten
Sertaç çok geçmiş olsun kardeşim inan şaşırdım doğrusu Allahtan daha kötü birşey olmadı yollarda boştu ama kazanın siparişi yokki kendine çok dikkat et görüşelim yine en kısa zamanda

@sertackokten büyük geçmiş olsun.. Ucuz atlatmışsın... Bi şeye ihtiyacın olursa haberimiz olsun...

Hepinize tesekkur ederim . Az once bisikletimi almaya gittim cukur hala duruyor . Bakirkoy belediyesinin cukurdan haberi dahi yok .

Dosyalar

• 20150829_134357.jpg
    20150829_134357.jpg
    230,2 KB · Okunma: 44
  • 20150829_134344.jpg
    20150829_134344.jpg
    94,8 KB · Okunma: 43
  • 20150829_134309.jpg
    20150829_134309.jpg
    141,5 KB · Okunma: 44
bundan daha kötü çukurlarada girdim ama gündüz olduğundan kazalık bir durum olmadı çok şükür ..işte burada gece gezerken farın önemi ortaya çıkıyor dün akşamda size bahsetmiştim hatırlarsan

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
MarmaraForum-Florya Turu İçin Katılmak İsteyen Arkadaşlar Akşam 9 Gibi Marmaraforum Önündeki Bisiklet Yolunda Buluşalım

• Beğen
@sertackokten geçmiş olsun, bisiklet kullanan herkezin başına gelebilecek kaza, acil şifalar,

Bu aksam saat 9 da @tege , @baykuş97 , @nazmi san ve ben marmara forum -florya turu yapacaz gelmek isteyenlerle 9 da marmara forumun onundeki isiklarda bulusalim

• Beğen
arkadaşlar tur varsa babamla katılabiliriz haberdar ederseniz çok sevinirim

@matrixlord
Kardeş bekleriz evet her cuma saat 9 da var

Merhaba arkadaşlar bu akşam ben de aranıza katılmak isterim mümkün müdür? Saat 9'da marmara forumun önünde.

Bende katılmak isterim ama bir kaç sorum olacak Başakşehir de oturduğum için marmaraforma kadar araba ile gelmek durumundayım. Dönüşte de gene araba ile dönmek zorundayım. Dönüş saati tahmini kaç ?

@Yalchinosis
Yalcin hocam merhaba. Neredeyse ayni saatlerde ayni rota uzerinden turluyormusuz :) Bende genelde anayol yerine yayasi bol olsada bisiklet yolunu kullaniyorum. Cikacagin zaman haber edersen beraber turlayabiliriz

@OguzGyan Çok memnun olurum, şu bayram falan geçsin başlarız gezilere, görüşmek üzere

@İbrahim A. Tabikide katılabilirsiniz 9 Gibi Orda Olun

@selo06sarac
Tahmini 23:00 -23-30 arası dönüş

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@tege Cevap için çok teşekkürler, büyük ihtimalle bu akşam bende kaltılacağım.

Geri