kaç gündür bisiklete binemiyoruz. kış geliyor bu akşam yağış olmazsa dolaşalımmı biraz? ayrıca engin bey ve metin size sürprizlerim olacak:in: görüşmek üzere
herşey çok hızlı oldu. bisikletimi öğlen sattım ve akşamına yenisini aldım. aldım ama sürmek hiç nasip olmadı:boese157:
sanırım bugun de gezemeyeceğiz. yağış devam ediyor. yağmur dinse de yollar ıslak olacak...
tamam o zaman. irtibatlı olalım. akşama kadar hava kuşullarını gözleyelim abakalım. hayırlısı artık
modeli yazınca şaşıracaksınız. çünkü size bahsettiğim melez bir model olan crossbike tipini almadım maalesef. bisikletçide incelediğim zaman onun çok gariban bir duruşu olduğunu farkettim. bir de kadronun altından geçen bir hidrolik hortumu var. sanki bir elektrik kablosunun duvara kroşe ile öylesine tutturulduğu gibi görünüyordu. hoşuma gitmedi ve almaktan vazgeçtim.
aldığım model yine bir mtb olan matt tfs-400 xc modeli. çok havalı duruyor. geometrisi de çok hoşuma gitti.
Engin abi bence Faruk abi çok güzel bir iş yapmış meridayı alarak çok şeker ya yarın buluşuyoruz pedallıyamadığımız günlerin acısını çıkartalım artık...
çok teşekkür ederim Metin, çok sağol kardeşim
bugunkü tur çok yorucu olsa da ben müthiş keyif aldım. katıldığın için sana ve Engin Beye çok teşekkür ediyorum. Tekrarı için sabırsızlanıyorum:in:
bu arada ben hala bisikletle karşıya geçtiğime ve gün boyu toplam 80 km yol yaptığıma inanamıyorum. benim tek başıma göze alabileceğim bir aktivite değil bu çünkü.
bize öncülük ettiği için Engin Beye teşekkürü bir borç bilirim