Scudo Sports

Bahçeşehir

Bu arada bende yeni bir forma almayı planlıyorum, nedir bu forma mevzuu?

Scudo
Arkadaşlar ben yattım, size iyi geceler.

@Tuğba Anbanazli

Merhabalar,

Benim yakın bisikletçi bir arkadaşımda, Metin'e göre formalar vardı onları aldık.

Size de iyi geceler.

Bu akşam yapamadık desene abi yarın acısını çıkartırız.

Metin'cim, yarın görüşürüz. Geç oldu.

İyi geceler.

abi bişey farkettim 1 gün çıkıp ertesinde çıkmadığın zaman sonra ki gün daha rahat basıyor bacaklar kaslar dinlenince gelişiyor olabilir mi sence?

tamam abicim,yarın görüşmek üzere

iyi geceler...

@Tuğba Anbanazli

Bu akşam benim işimden sebep çıkamadık ama yarın çıkıyoruz eğer müsaitseniz buyurun gelin sizde katılın bize Tuğba hanım.

Arkadaşlar aman diyim, demin meteorolojiden canlı yayın haber girdi, istanbul'u sel alıcakmış, özel araçlarınızla bile çıkmayın dışarı, akşam saatlerinde yağmur başlıcak diyor, benden söylemesi.

• Beğen
Tepkiler: metin bayer
@Tuğba Anbanazli

Teşekkürler,

Zaten havadan belli, yağarsa yine çıkamıcağız demektir. :mad:

havalar yeniden bozdu yazın ortasında sonbaharı yaşıyoruz 2 gündür pedallıyamıyorum kahroldum ya :(

Engin abi siz ne yapıcaksınız tur işini pazar hava açıcak diyor meteoroloji?

@Tuğba Anbanazli

teşekkürler Tuğba hanım malesef çıkamıyoruz ama olsun yağmurda gerekli...

Metin,

Arkadaşlar bakmış yarın yağmur varmış, turu erteledik haftaya olabilir.

pazar günü açık olucakmış abi olsun ya kısmet değilmiş haftaya o zaman...

Kısmet olursa gelirim abi bu hafta sonu aslında gelmek istiyodum ama bazı sıkıntılarım vardı ama şimdi hallettim abi pazar günü belgrad ormanına bir tur var Enver Avcıyı biliyosundur o düzenliyor ben düşünüyorum ama duruma göre bakalım sen ne dersin?

Metin'cim ben Belgrad ormanına hem yaz hemde kış mevsiminde, Cumartesi ve Pazar sabahları genelde sektirmeden bisiklet turu olmazsa tabi koşuya gidiyorum.

Hatta koşu grubumuz bile var 3 4 kişi oluyoruz her mevsim ayrı bir güzellik orası, bu pazar yine Belgrad'da koşudayım, gidersen ara karşılaşırız belki. :)

Tamam abi eğer gidersem arıycam seni ama bak amngal partisi var ziyafet sağlam kebap olayı yani kaçırma derim...

Geri