Scudo Sports

Bahçeşehir

@faruk karataş

Faruk bey,

Teşekkür ederim çok incesiniz, siz sağ salim gidin gelin, yeni turlar yapalım bu yeter, bu arada ben de iki gündür bisiklete binemiyorum, bu yüzden kendimi rahatsız hissediyorum.

Ayrıca Pazar sabahı İzmir turuna katılıyorum, Pazaretsi iş yerinde olamıyacağım siz 12 gün ben 1 gün izinliyim.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=65717&page=19

Scudo
@faruk karataş

Metin kayıp dün aradım, telefonuma dönmedi bile, ben de almadım resimleri merak ediyorum.

İstanbul'da bulunsaydım kesin katılırdım diyeceğim ama kodisyonum buna elverirmiydi sizce Engin Bey? Oldukça uzun bir mesafe söz konusu çünkü

@faruk karataş

Bence kesinlikle yeterlisiniz, Yalova'ya Feribotla saat 7 de var, 8'de Yalova'dan çıkış gidebildiğiz kadar yol belkide İzmir'e kadar, artık onu O gün göreceğiz.

Sonrasında pazartesi günü Çeşme düşünülüyor denize girmek iyi gelecektir.

Pazartesi akşamı Otobüsle İzmir'den İstanbul'a

Keşke gelseniz sizde, kendi adıma çok sevinirim.

Tabi arkadaşlarımda. :)

@Engin YILDIZ

Doğrusu yeterli olduğum düşüncesinde olmanız daha da üzdü beni. Bir mazeretim de kalmıyor böyle olunca:) Neyse kısmet artık. Sizinle birlikte o gezide bulunmak beni de çok mutlu ederdi.
Merakımı bağışlayın ama dönüşü otobüsle yapıyor olmanız sezona bağlı yolcu yoğunluğunu da göz önünde bulundurunca bisikletlerin bagaja konulması açısından sıkıntılı olmayacakmı? Bu konuda neler düşünüldü acaba?

@faruk karataş

Artık O konuyu, Otobüs firmasıyla konuşup uygun bir şekilde taşımaları için ikna ederiz diye düşünüyorum.

Problem olacağını sanmıyorum, en üstlere çantalarında üstüne uygun bir şekilde koyarsak olur herhalde gereken titizliği göstereceğimizi tahmin edersin. :in:

@Engin YILDIZ

Titizlik hususunda sizle ilgili bir tereddütüm yokta firma bisikletleri taşıma konusunda sorun çıkarabilir diye düşünmüştüm. Umarım hiçbir aksilik yaşamaz ve keyifle dönersiniz :in:

Metin resimleri gönderdi mi size?

Ekleme: Şu an itibariyle tur için katılımcı sayısı nedir?

@Engin YILDIZ
Maalesef kaskı alamadım. Sizinle daha önce konuştuğumuz gibi adamlar 5 kuruş bile indirim yapmıyorlar. Tatil dönüşüne bıraktım. Sanırım döndüğümde yine aynı yerden ve yine söyledikleri fiyattan alacağım :mad:

@faruk karataş

Evet çok haklısınız, ama ben telefonda sorduğumda çok küçük bir rakam düşmüşlerdi, Sizde öyle söylemiştiniz onuda mı yapmadılar?

@Engin YILDIZ

Bahsettiğim indirimi yaptılar ancak beklentimin çok çok altındaydı:) işin kötüsü bu firmanın bir alternatifi olmaması...

@faruk karataş

Aslında internet üzerinden kargoyla yurtdışından getirenler var.

@Engin YILDIZ

Evet var haklısınız. Biraz fiyat araştırması yapınca yurtdışında da yakın fiyatlara satıldığını gördüm. 5-6 euro için risk almaya değmez diye düşünüyorum.
Bir de neden bu markanın peşine düştüğümü de anlamış değilim. Sanırım bunun sorumlusu sizsiniz:)

@faruk karataş

:) İnanın bende çok araştırdım, çok baktım birçok markayı araştırdım, sonuç malum ama değdi.

Siz dönünce artık bir karar verirsiniz. :in:

@Engin YILDIZ

Bu noktada zevklerimizin kesiştiğini düşünüyorum. Çünkü o günden sonra gözüm başka kask görmez oldu :)
Döndüğümde eğer sizde uygun olursanız o mağazaya birlikte gidip malum markanın diğer modellerini de görerek birlikte bir seçim yapma talebim olabilir sizden :)

Geri