Scudo Sports

Bahçeşehir

Helal olsun valla sana ben gerçekten buradan hiç beklemiyodum ya özel aracıyla ya da banliyö treniyle geçer diye tahmin etmiştim gerçekten helal olsun.

Scudo
@Tuğba Anbanazli

Eğer istersen yarın akşam üstü güzel bir Avcılar sahil turu yapabiliriz telefonum sende var zaten arayabilirsin ben her zaman müsaitim haber vermeni bekliyorum öyleyse bu akşam çıkamadım zaten içime dert oldu hafta sonu da denizdeydim neyse ki vites ayarlarımı yaptım bisikletime dokunmadan bir gün bile yapamıyorum ya :)

Aslında ben bir hafta sonu günü birlik bir tur düşünüyorum Çatalca tarafında çok güzel yerler var gezip görmek istediğim yerlerden birisi de inceğiz mağaraları gidip görenler çok güzel anlatıyoorlar mesafe de yakın müsait bir zaman da belirleyip gitsek nasıl olur ne dersin mutla ka bize katılanlar olur böyle bir düşüncem vardı paylaşmak istedim...

@Engin YILDIZ

Tamam abi olur belki Tuğba hanımda katılır bize müsait olursa arıycak beni güzel bir tur yaparız yine kartepeye gidememişler üzüldüm ya neyse artık bir daha ki sefere inşallah birlikte...

Ben çıkıyorum malum yarın iş var performans düşürmiyelim herkese iyi forumlar diliyorum yarın görüşmek üzere...

iyi geceler tatlı uykular... :)

@Engin YILDIZ

Abi bugün yine iyi yaptık formaları denedim tamamdır tam oturdu

bugün 57 km yol atmışız.

@Engin YILDIZ

Engin abi hayırlı olsun Kıdemli üye olmuşsun...

@Tuğba Anbanazli

Merhaba Tuğba hanım bugün çıkmadınız sanırım yarın ne yapmayı düşünüyosunuz çıkıcakmısınız?

@metin bayer

Metin'cim aramışsın ama telefon turda titreşimdeydi öylede kalmış, duymadım.:)
Daha yeni okuyorum yazdıklarını, akşam bekliyorum seni yada ortada buluşuruz, bu sefer farklı bir güzergah yaparız.

Abi bende çok istedim ama kısmet olmadı bu akşam siparişler yetişmeyince fedakarlık damarlarım kabardı fazla mesai yapmak zorunda kaldım...

olur abi farklı bir güzergah yapalım değişiklik olsun...

tamam abi yarın gelirim bir aksilik olmazsa saat 10'da çıktım işten uymuşum hemen ya tv izlerken yeni uyandım dedim Engin abim kesim forumdadır formalar tam oturdu abi aldım gitti.

@metin bayer

Tamam kardeşim, yarın giyer gelirisin artık.

Yok çıkamadım, ben de biraz geç kalınca bügün olmadı, yarın iki günlük tur yaparız.

@metin bayer
Bu gün ben çıktım da saat 20.00 de olduğu için sizi aramadım, çoktan çıkmışsınızdır diye düşündüm. Bir de Almanya-İspanya maçı vardı ya 21.30'da ona yetişmem gerekiyordu. Boğazköy-Ispartakule o civarda 20 km kısa kestim turu.

Geri