Faruk Bey, rica ederim ne demek.
Asıl ben teşekkür ederim, yalnız bırakmadığınız için. Tekrarını ben de çok isterim, hatta kilometreyi arttıralım derim! Metin duymasın
selam Metin
İyi olmana sevindim. En kısa zamanda beraber daha da uzun bir mesafe almayı istiyorum. Bir süre sizinle birlikte olamayabilirim. 15 gün kadar tatilde olacağım. Yarın müsait olabilirsem bisiklete sürebiliriz ancak olmazsa artık dönüşte size katılırım
Bu arada aklıma gelmişken, biz bugün Engin Bey ile biraz dolaştık (oldukça kısa) birlikte yarım saat kadar sürdükten sonra işi çıktığı için ayrılmak zorunda kaldı. Sonrasında ben bi yarım saat kadar daha dolaşıp eve döndüm. Kısa sürse de güzel oldu. İş dönüşü yorgun olmasına rağmen teklifimi reddetmeyip benimle birlikte turladığı için Engin Beye teşekkür etmeyi de sanırım ihmal etmemeliyim:in:
Her zaman bomba gibiyim abi ama dün nedense fazla yordum herhalde kendimi bende anlamadım ama sürekli idman yaparak bunu aşıcam birgün tek seferde 250 km aşıcak duruma gelene kadar.
Merhaba Tuğba hanım uzun son bir kaç gündür buralarda yoksunuz bu aralar binmiyosunuz sanırım bu akşam saat 22'den sonra aşağıya gölün oraya indim baktım belki karşılaşırız diye ama saat bayağı geçti bizimle birlikte turlara katılımınızı bekliyoruz buyurun gelin lütfen iyi geceler tekrar...
Metin'cim dün gece yazdıklarını şimdi okuyorum, tura çıktınızmı diye sormuşsun dün akşam çıkmadık ama bugün çarşamba akşam müsait olursan gel, Faruk beyide ararız.
Hep birlikte yaparız birşeyler.
Yazılanları ben de ancak şimdi okuyabildim. Salı akşamı Engin Bey sağ olsun beni aramış ancak biraz işim vardı ve telefonum kapalıydı (yanlış anlaşılmasın oldukça sıradan bir meşguliyetti ), bugün de Engin Bey müsait olamadığından 2 gündür bisiklet süremedim Metin. (dün bir ihtimal Engin Bey antrenman yapmış olabilir) Hepimiz çalışan kişiler olduğumuzdan her zaman müsait vakitlerimiz denk gelemeyebiliyor ki bu çok olağan. Üzülerek belirtmeliyim ki yarın gece tatil için yola çıkıyorum ve yaklaşık 12 gün kadar İstanbulda olamayacağım Dönüşte daha sık bir araya gelmeyi ve uzun geziler yapmayı diliyorum. Ha bu arada ne getireyim size?