@emrah9700
evet kesin olan şu ki ,bi seferde 100-150 km etkin,hiç kimseye ihtiyacın yok emrah ,animallah devirirsin 200 km 'yide yalnız gitmek daha zevkli tabi rüzgar en büyük düşman , rüzgarın en az olduğu zaman ve sıcaklığında normal olduğu vakit uzun mesafa alınmalı,açıkça ben kartepeyi tek başıma almaya kararlıyım kimse gelmezse inan alırım çünki her sene bi adet kartepe olacak onuda tek alırım olur biter ama sağ kolum erkan beni asla bırakmaz,bu arada sende teyit ettin demekki kan şekerinin düşük olmadığı zamanda aç olduğun vakit performans iyi olmakta ,şimdi açıkça bende 50 km durmadan basacağım etapta aç karnına olacağım ,sabah bi şey yemeden çıkacağım, ama akşamdan yumurtalı ıspanağı devireceğim 8 yumurta tabi ,artı tereyağlı olacak ,yanıma sadece tek bir energel ,alırım tabi eğimleri tırmanırken içeceğim ,durma yapmadan ,bu şekilde epey çalıştım dudullu-göçbeyli arası ,ama ilk kez aç karnına çıkma olayı olacak ,herhalde performansımda bi değişiklik olacak ,burada çalışıyorum çünki biliyorsun kartepeye hazırlanıyorum sene 2015 tenmuzda alacağım kartepeyi 15.tur olacak,zirve her vakit soğuk olmakta ama tenmuz -ağustos fena değil