Scudo Sports

ayakkabı için yağmurluk 15 tl

Selami Daban

Forum Bağımlısı
Tepki
512
kış mevsimi geldi ayakkabıları yağmurdan korumak lazım işte size uygun fiyatlı bir ürün daha. (link)
(link)
(link)
(link)
her numara bulunur.

Scudo
bu tür koruma yağmurluklar yürüyüş için değildir sadece yağmurdan koruma amaçlıdır. kendim kullanıyorum spd pedal kal kısmında ufak bir açıklık yaparak gayet güzel iş görüyor

@gökhan aksoy

Uygun değil, ama uydurulabiliyor. Ben kallerin olduğu kısmı kibrit kutusu büyüklüğünde kesmiştim mesela. ;)

SPD nin altını silikonlamadığımız sürece su almaya mahkumdur.ama ben dalgıç çorabı alıp işi kökten çözücem :)

bildiğim kadarıyla dalgıç malzemeleri suyu çeker ve ten ile su arasında tampon bir bölge yapar tenin ısısı dışarı, dışarıdaki soğuklukta tene geçmez teşekkürler

Bu ürün daha ziyade motosiklet için uygundur, Bisiklet kullanımında uzun süre pedal çevirdiğinizde kırılma ve yırtılmalar oluyor. Bizzat test edilmiştir. Bir veya iki kullanım sizi idare edebilir ancak uzun vadede size bu iş için uygun ayakkabı kılıflarını öneririm. Bu yazdıklarımdan kimse farklı mana çıkarmasın ben sadece görüşlerimi yazdım. Amacım kimseye karşı bir tepki yada akıl hocalığı değildir.
Lütfen bu şekilde değerlendiriniz.

@bisikletcanavari

yağmurlu bir havada bisikletten inip yürüdüğünüzde yerdeki su kallerden ayağınızın içine giriyor veya bir su birikintisine bastığınızda aynı şey oluyor. ben çözüm olarak bally yapıştırıcı kullandım. gayette işe yarıyor.

Özel mesaj yazamadığım için buraya yazmak zorundayım.

Hesabınıza havale yaptım. 42 numara istiyorum. mail adresinizi gönderirseniz adres bilgilerimi iletebilirim.

Geri