Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@dagci

Eyvallah emreciğim Negünlerdi değilmi... Ben şimdi iş yerinden çıkacam maslağa uğramam lazım sonra belki geçerken uğrarım akşama görüşürüz.. forma sahip çık.Ok.

Scudo
meraba arkadaşlar.. ben anadolu da oturuyorum ama son bikaç haftadır avrupa da gezmey başladım. şimdilik sadece beşiktaş maçka ve taksim e gittim.

• Beğen
Tepkiler: dagci
@sGonzales

Walla tebrikler 10 saatte 310 km çok ii ahh ah ben o günleri görebilcem mi acaba :p

• Beğen
@trinitrotoluen
tabiki bir sene antereman yaparsan yagmur kar dinlemessen biz böyle çalıştık tabiki sende gide bilirsin bayaga dayanıklılık gerekıyor ama çok eğlencelı tabıkı grupla daha iyi olur

@dagci

Bakalım bi ara 24 saatte kaç km yol alabileceğimi denemek istiyorum ama anca seneye ilkbahar zamanlarımnda olur galiba...

@trinitrotoluen

24 saat baya yorucu olur yol bisikletiyle yaparsan yavaş gidemessin yavaş gidersen daha çok yorursun.. MTB ile yaparsan yol alamassın 24 saat üzerinde dursan bile fazla mesafe katedememiş olursun.. bence 24 saat matıklı değil bence bir yer belirle oraya en çabuk gitmeyi planla bu daha iyi.. ama dediğin gibi 24 saatte bisklet kullanırsan valla türkiyede iyi reklamın olur..

• Beğen
@cazgır

Merhaba cazgır hoş geldin avrupa yakası gerçekten gezilecek dolaşılacak çok yer var sen nasıl yerler görmek istiyorsun biz yerini nasıl gidebileceğini söyliyelim..

• Beğen
@dagci

evet emreciğim o antreman günlerini hatırlıyorumda öyle bir yağmur yağardıki eşyalarımızı telefonlarımızı poşete sarar taytın içine sokardık çanta yokmu diyeceksiniz engel olmasın diye kullanmazdık.. Bikeresindede sarıyere giderken kar bastırmıştı biz 7-8 kişi sarıyerde cafeye sığınmıştık tabi dinince kilyosa o kilyostaki sıcak çayın tadı hala damağımda bu senede yapıcam aynısını..

• Beğen
@sGonzales

Abi neden bu reklam olayını tüm avrupa bisikletcileri olarak toplanıp hep birlikde yapmıyoruz.?

@hcyoldas

Nasıl bir reklam.. Olucak bu 24 saat bisikletin üzerinde duramayız..

• Beğen
@sGonzales

24 saat bence de duramayız.Ama belki kalabalık bi grupla boğaz köprüsünden geçiş yapabilriz.Yada ona benzer bişey olabilri belki.

@hcyoldas

Zaten hersene boğaz köprüsünden geçiş yapılıyor.. Ama onuda bayadır yasakladılar zaten o özel izine bağlı bsd yapabilir toplu bisiklet kullanırsın ama bu seferde polisin gözüne çarparsa olay olur.. İnan biz her yolu denedik ben bi konferansta sabah gazetesi spor yazarlarıyla konuştum Adamlar bize bitane avrupaya çıkıcak adam lazım diyorlar yani basında boşa kürek sallamıyor..

@sGonzales

Evet abi basın boşa kürek sallmıyor ama bisiklet yollarını yapacak olanlar hala boşa kürek sallıyor sanırsam.Neyse biz yine ümidimizi kaybetmeden bekleriz.Bize olmasa bile gelecek nesillerin kullanımı için elimizden geleni yapmaya devam edelim.

@hcyoldas

Evet elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama belediye bisiklet yolları için formsan başka bişey yapmıyor o yolu benim torunlarım kullanır anca.. Ama yine umudu yitirmemek lazım dimi..

Geri