Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

Scudo
@okan-sea

Abi öğlen olmuş sen günaydın diyorsun.. Hayırdır sabah antremana gitmedinmi??

• Beğen
Tepkiler: dagci
@sGonzales

Ewt zor olucak ama aklımda böle bi fikir var reklam konusu hiç aklıma gelmemişti :)

Bu arada günaydın dicem ama saat kaç oldu :D yinede günaydın...

@sGonzales
ya sorma !!! dun ps ye virus gırdı dedım ya format atmadan yapmaya calıstık ama olmadı sonunda format attık :) sımdı delı gıbı calısıyo

• Beğen
@trinitrotoluen
ya sormayın durum bundan ıbaret format olayı cok yordu bgenı olü gıbı uyumusum:)

• Beğen
@okan-sea

Eee İbo geçen akşam halledicektiya ne oldu be..! Ama bittiyse önemli değil Abi o İbrahimede bi forma bulun ya tekirdağ diye bağrıyor ortalıkta..

• Beğen
trinitrotoluen demiş ki:
Ewt zor olucak ama aklımda böle bi fikir var reklam konusu hiç aklıma gelmemişti :)

Valla öyle bişey yapmayı düşünüyorsan İlk olarak BSD'den murat abiyle bi görüş çünkü o biliyor böle şeyleri geçen senelerdede bi arkadaş bisikletin üzerinde durma rekoru kırdıya.. O yardımcı olmuştu..

• Beğen
@trinitrotoluen

Yani sen ayarla kendini bizde bişeyler yaparız..!

• Beğen
@sGonzales
ıbrahım bende baska pc denıcektı o baska. forma olayı farklı daha yenı yawas yawas acele yok cocuk dunya kılo verdı bırazdaha zaman lazım sımdı alırsa yarın obur gun cok bol olur ona

@sGonzales

ii o zaman şu tur olayından sora çünkü bu aralar ankaraya gitme ihtimalim falanda var...

onları bi halledeyim bare...

@sGonzales
herkese günaydın arkadaslar bugunde antremanı bıtırdık,bıraz daha buralardayım gazetemı okuyup uyku moduna gecıyorum uyanınca gorusuruz

• Beğen
@simoniuğur

Evet hemde fazlası ile sıcak.Ben gibi kapalı ve klimasız yerlerde çalışan diğer bisiklet dostlarına allah sabır versin.

Geri