Scudo Sports

Avrupa yakasındaki bisikletçiler

@okan-sea

Günaydınn Okan abi Ben yokken yine çekiştirmişsiniz bakıyorum beni..

Günaydın Bisiklet Dostları Herkeze İyi Muhabbetler Bol Pedallar...

• Beğen
Tepkiler: dagci
Scudo
@hcyoldas

Klasik İş Güç Uğraşıyorz Aradabir Forma Takılıyom Okadar...

• Beğen
@okan-sea

Hadi ya ne firüsü o son banada yüklettiğin programdanmı kaptı acaba ben sana onda var demiştim... İbo o yüzdenmi geldi akşam sana..?

• Beğen
yaw babamda beni zorla işe getirdi bende arada takılıyom anca bugünkü bisiklet sefam yattı galiba :(

• Beğen
Tepkiler: hcyoldas
@trinitrotoluen

Aga Ekmek parası çalışmadan olmuyor bence sen babanın dediklerini yap hem gözüne gilersin hemde izin alman kolaylaşır..

• Beğen
@sGonzales

arada ağzını arıyorum ama hala ne işin var diyo :)

Galiba turun iptal olma ihtimalide var bi kaç arkadaş bazı sorunlardan dolayı gelememe ihtimali oldugunu sölüyorlar...

Bakalım ama en kötü ihtimalle bi haftasonu uludağa tırmanmaya gidebiliris :p

@trinitrotoluen

Bence baban senin sabrını ve bisiklete karşı olan sevgini denemek için bunu yapıyo.Tabi aklında belki böyle devam edersem onu bisikletsoğutabilirim düşünceside vardır ama senin vazgeçmediğini görünce emin ol herşeye izin vericektir.Çünki bilecek ki izin vermesede sen yine istediğini yapacaksın.

• Beğen
Tepkiler: trinitrotoluen
@hcyoldas

Umarım öyle olur ama sabrımı fazla denememesi lazım :D pek sabırlı sayılmam...

@trinitrotoluen

Sen merak etme ve dişini biraz daha sık.Unutma ki sabrın sonu selamtdir.

• Beğen
Tepkiler: dagci ve hcyoldas
@sGonzales

Bakalım uludağa çıkarsak haftasonunu orda geçircez ama diğer tur kesin olarak iptal olursa....

Umarım iptal olmass :)

@trinitrotoluen

Umarım İptal olmaz.. Turlar çok zevkli geçiyor ben bütün marmarayı dolaştım iki kişi gittik ama mükemmeldi... Sizinde bu duyguyu tadmanızı çok isterim inşallah iptal olmaz...

• Beğen
@sGonzales

Bizde haziran başında ankara çevresinde bi tur attık...
Benim ilk uzun yollu turum oydu 4 gün sürdü işte bu tur iptal olmassa 10 günlük bi gezi yapmış olucam :)

Geri