Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Bu akşam çıkıyor muyuz?

Finaller de ertelendi zaten. Bu hafta sınavım yok. :D
Temu açıklamadan haberin var mı bilmiyorum ama sınav takvimi fena karıştı. 2. dönemin açılışı uzayabilir. :(
Soğuk felan dinlemeyip çıkacaklar kendini listeye eklesin bi zahmet. :D
27.01.2010 Çarşamba Gecesi Florya Turu Katılımcı Listesi
1. Alper Temircan
2.
3.
4.
5.

Listeyi çoşturalım arkadaşlar. :)

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Alper beni etkileyen sadece 10 şubatta 2 sınava daha gireceğim, yarın ve cumartesi günü sınavım var daha sonra boşum zaten okulun doğru dürüst açılması martı bulur heralde. bu arada km saatini denedin mi nasılmış malum almak isteyen olabilir benim gibileri mesala :D:D

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
@temu90

Size bütünleme de yok. Kebap valla. :D
Km saatini bisiklet üstünde deneme fırsatım olmadı. Yanlızca kurdum ve çalışıp çalışmadığına baktım. Ama bu özellikleri bu fiyata bulmak imkansız. :D Alacaklar çekinmeden alsın derim. ;)

serhat abi lastik dişli olduğu içindir o ses, bende de trainer var tam dişsiz lastik ile kullanıyorum, lastik sesi çok çok az, sadece trainer'ın sesi duyuluyor.

@temu90

Temu trainer'a bisikleti sık sık takıp çıkarmak trainer veya bisiklete bir zarar verir mi?

sadece quick release'den sıkıyor bunun içinde normal qr'ler yeterli oluyor, ama kcnc,token,afc, vb hafif olanlarla kullanmayın derim. trainer sağlamlığı içinse ben ayağa kalkıp sürdüğümde bisikletle birlikte ileri gidebiliyorum ve hiçbir problemle karşılaşmadım.

trainer için en iyi çözüm en ucuzundan bir set toplanıp 2.el de olabilir onu trainer jantı yapmak, çünkü bazı jantlara ince dişsiz lastikler çok zor oturuyor.

Temu sigma dts için telefondan etkileniyor söylentisini test ettim. Ne cep telefonu sinyalinden ne de wireless'tan etkilenmiyor. Canavar canavar :D

• Beğen
Tepkiler: temucin90
iyi iyi, prayı denkleştirim bende alim toplu bişi kullanalım artık :D kolda ayrı bisiklette ayrı

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
Temu eger nabiz saatin düzgün çalisiyorsa km + kadans al derim. Ama düzgün çalismiyorsa al 1706'yi gitsin. ;)

@hf_arcan

ozcan-avci@hotmail.com msn adresim eklerseniz irtibat kurarız ayrıca bu topic altından da takip edebilirsiniz sonuçta Florya Bisiklet Grubu Avrupa Yakası Pedal Grubunun alt grubu :)

Ben yeni bşladm bisiklete şuan böyle bisiklet gruplarına çok yabancym :D

Merhaba dostlar, görüşemeyeli keyifler nasıl?

Benim iş temposu yoğun yine, ama aynı tempoyu bisiklet için söyleyemeyeceğim. :( Bir haftayı geçti seleye oturmayalı.

@ermanatasoy

Gelme üstüme Erman abi. Hüzünlenmeyeyim diye, yarış fotoğraflarına bile bakmadım emin ol. :)

@Haşim Okyay

senin 1 hafta oldu benim 4 ay oldu ne bacak kalmışdır ne kondüsyon yazık bebeklerimin lastikleri inmiş vaziyetde havalar ısınır ısınmaz aranızdayım

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri