Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
akşama çıkmayı düşünen varmı :D bi okey keyfi yapalım balıkçı barınağında serhat abi bu arada nasıl oldun iyileştinmi ?

• Beğen
Tepkiler: serhat fırat
Günaydın dostlar, keyifler nasıl?

Yarın Kaçkar yarışına kimler geliyor bakalım?

Sefa, gelecekmisin sen? Araç işi ne oludu? Akşama kadar bir şey belirtirsen, ona göre başımızın çaresine bakalım.

Beni düşündüren tek şey, vapur seferleri. İptal olur ise ve karşıya geçemezsek çok üzülürüm. :(

günaydın avrupalı pedalşörler, hava çok soğuk tipi başladı zeytinburnunda, pencereden karı seyrediyorum.:D

• Beğen
Tepkiler: temucin90
iyi günler avrupa yakası kar mı ne yağıyor.

ayhan abi ayıp ayıp pencereden karı seyredilir mi hiç :p :D :D

Selam AYPG
Yarın ben de yarışa gitmeyi düşünüyordum ama bademciklerim şişmiş bakalım yarına kadar toparlayabilirsem geleceğim.

Ya ben yarışa gitmeyi istiyorum da yarında böyle olursa hava nasıl gideceğiz. Bir kere vapur seferleri iptal olur. Hadi olmadı diyelim bu havada gebeririz ya. Offf bu kötü havada bu haftayımı buldu ya.

selamlar Avrupa Yakası:)
hava fena dostlar.fabrikadan eve bisikletle zor geldim valla:D
soguk biryanada tipi oldugu için karlar insanın gözüne gözüne giriyo.
ha kaydım ha kayıcam endişesiyle şükür sagsalim geldim:)
bence yarında hava bu şekilde olursa ki tahminim o taraflarda karın boyutu daha büyüktür, yarış çok zor olur.
benim henüz bilgim yok ama iptal olayı filan olmadı dimi daha.

Merhabalar AYPG :)
Bence bu havada yarış felan olmaz. Hiç kendinizi zora sokmayın derim. Büyük ihtimalle ertelenir gibime geliyor. Hatta inşallah ertelenirde ben de katılırım. :D

Katılıyorum abi.Birçok olumsuzluk var zaten.Sabah şehir hatları çalışacak mı o da meçhul.Katılımcı sayısı bayağı bir düşer gibime geliyor.İnşallah ertelenir :D

hüseyincim bizde seni özledik :) ,arada bi takılsan iyi olur

aslında bu arada bir takılma işi ,grubun ara veren tüm dostları için geçerli,kendinizi untturmayın beyler,dostlar

@nighteagle1

abi sorma bir vakit bulamadım evide taşıyınca dahada zor oldu beylikdüzünden bakırköye üşengeçlik yapıyorum.sen nasılsın iyisin inşallah en son konuştuğumuzda firmaya yeni girlmiştin alışabildinmi nasıl iyimi iş memnunmusun bi sıkıntı yok inşalllah :)

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
Selamlar A.Y.P.G

Bu hava yarışa girilecek hava değil dostlar.Haşim abi zannetmiyorum bu karda soğukta yarışa gelebileceğimi.Baba'da bozuk atar şimdi.

Yarın bizden kimler geliyor arkadaşlar yarışa?

Kararsızlık çok kötü bir şey arkadaşlar. Bir yanım kalk gidelim diyor, diğer yanım ne diyor tahmin ediyorsunuzdur. :)

Karşıya geçmek tam bir muamma zaten. Dönüş? Gidişten de muamma.

Sanıyorum ulaşım sorunundan ötürü yarınki yarışa katılamayacağım. :(

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri