kim tarafından abicim???sen kendi başına neden turu iptal ediyosunki.aynı şeyi daha öncelerdende yaptın.çıkmak isteyen çıkar çıkmak istemeyen zaten çıkmaz.haşimle çıkıp çıkamayacagımız kesin olmadıgı için foruma birşey yazmadık.ama müsayit olduk ve çıktık.tekzene indik kimse yok.BP de yakalarız dedik oradada kimse yok.bastık gittik meydana yine kimse yok.tesislerde birer çayımızı içip muhabbetimizi yapıp döndük haşimle.
görüşürüz dostlar
ramazana katılıyorum tam cıkacaktım foruma baktım tur iptal edilmiş yazıyor bende kimse gelmicek diye cıkmadım lütfen herkez kendi adına karar werirse geneli engelememiş olur saygılar
selamlar Avrupa Yakası
mesajı okumuştum ama tarihi aklımda kalmamıştı açılış bugünmüymüş birader yaa.ben gelmeyi çok isterdim ama 500 evlere gitmem lazım.
volkan kardeşe çok çok selamlarımı iletiver.
Herkese selam.
Bugün çıkmaya niyetliydim ama bisikletin ufak sorunları vardı anca toparlayabildim.Bu durumda havaya bağlı yarın orman yapmayı düşünüyorum.Var mı gelen ? :in:
volkancım,yeni dükkanın hayırlı uğurlu olsun,allah bol kazançlar versin,benim bu gün akşama kadar mesaim olduğu için açılışa katılamadım ,ama inşallah bir pazar hep beraber toplanıp köfteni yemeğe geliriz.inş.sana söz.