Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
merhaba arkadaşlar, hava şartlarının kötü olması ve katılımın yetersiz olması nedeniyle tur iptal edilmiştir.:(

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Scudo
(link) (link) (link) (link) arkadaşlar bi yardım cıolun bu setimi alim yok sa jat setinimi (link) (link)

Merhabalar AYPG :)
Bu akşam tur yok mu ya? :( Soğuk ama kuru en azından. Çıkan var mı acaba?

Sefa başın sağolsun :(

Yarın öğleden sonra hava şartları güzel olursa Florya orman veya Maçka parkına gelen var mı?

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
@ayhan248

kim tarafından abicim???sen kendi başına neden turu iptal ediyosunki.aynı şeyi daha öncelerdende yaptın.çıkmak isteyen çıkar çıkmak istemeyen zaten çıkmaz.haşimle çıkıp çıkamayacagımız kesin olmadıgı için foruma birşey yazmadık.ama müsayit olduk ve çıktık.tekzene indik kimse yok.BP de yakalarız dedik oradada kimse yok.bastık gittik meydana yine kimse yok.tesislerde birer çayımızı içip muhabbetimizi yapıp döndük haşimle.
görüşürüz dostlar

ramazana katılıyorum tam cıkacaktım foruma baktım tur iptal edilmiş yazıyor bende kimse gelmicek diye cıkmadım lütfen herkez kendi adına karar werirse geneli engelememiş olur saygılar

@mudilli

Günaydın Aypg.

Abi Jant seti bence. Öbürlerini bulursun rahatça, ama jant seti güzel.

Günaydın Avrupa Yakası.

Dün akşam biraderimle birlikte eski günleri yad ettik. Kendisinin ayaklarına sağlık.

@ayhan248

Ayhan abi, kafana göre tur iptal yazmazsan sevinirim. ;)

Öğleden sonra, Volkan abimizin dükkan açılışı varmış. 14:00 - 15:00 arası uğramayı düşünüyorum bisikletle. Gelmek isteyen olur ise tel'den ulaşsın. ;)

Selametle dostlar.

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
selamlar Avrupa Yakası:)
mesajı okumuştum ama tarihi aklımda kalmamıştı açılış bugünmüymüş birader yaa.ben gelmeyi çok isterdim ama 500 evlere gitmem lazım.
volkan kardeşe çok çok selamlarımı iletiver.

Herkese selam.
Bugün çıkmaya niyetliydim ama bisikletin ufak sorunları vardı anca toparlayabildim.Bu durumda havaya bağlı yarın orman yapmayı düşünüyorum.Var mı gelen ? :in:

sabah 9`da hava çok soğuk olmazsa belediye tesislerinin karşısındaki giriş kapısındayım :)

volkancım,yeni dükkanın hayırlı uğurlu olsun,allah bol kazançlar versin,benim bu gün akşama kadar mesaim olduğu için açılışa katılamadım ,ama inşallah bir pazar hep beraber toplanıp köfteni yemeğe geliriz.inş.sana söz.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
hava iyi olursa 9-9,30 gibi ormana gideceğim

iyi derken yağışsız

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri