Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Merhabalar AYPG :)
Onur orman yapalım ama Belgrat olanından olsun. Ne dersin? Güzelce yoralım kendimizi.

Scudo
alper abi isterseniz hep beraber florya ATATÜRK ormanında toplanalım hem aramıza yeni bir bisikletçi katıldı hoşgeldin deriz hemde çay keyfi yaparız turun sonunda :)

ewt yarın esenler'den bende sıze katılabılırım ortakoy deltadan 1 kac parca alıcam 8 zincir vs.vs. sonrada eve donup deore gobeklerımı dızıcem gecerkende sızlerle tanısmıs olurum hep yalnız basına cekılmıyor yollar :(

@AlperTemircan

Yarın hava bayağı soğuyacakmış 5 derece. Atatürk daha mı iyi olur yoksa :) Yeni arkadaşımız varmış onunla da tanışırız. (Caydım bahane arıyorum heralde ben de) Şöyle diyorum yakın olsun ama Atatürk Ormanı'nda fazlaca tur atarak acısını çıkarırız. :)

şuan yağmur yağıyor :0

Madem çoğunluk Florya istiyor, bizde Florya yaparız. Saat kaç gibi buluşsak? Ama çokda erken yapmayalım. Zaten yakın yer. :)

Olur bana uyar. Yarın görüşürüz Florya'da o zaman ormanın girişinde.

Eğer sabah hava çok bozuk olursa gelmem haberiniz ola. Sonra nerde bu borucu diye söylenmeyin. :D

@AlperTemircan
yağmur yağmıyorsa bende 9da ormanın girişindeyim yoksa tanışmak bir baika sefere

selamlar Avrupa Yakası
dün misafir gelicek diye biryere çıkamadım.
bugün ise eve yakacak temin etmem gerekiyordu onunla ugraştım.işim daha azönce bitti.
bayram tatilinden yeterince faydalanamamıştım bu tatili bekliyodum.
bu tatilde geldi geçti şöyle eleavuca sıgar bir organizasyon yapamadık.
herzamanki gibi saglık olsun demekten başkada yapacak birşey yok.
sizler naaptınız bakiyim:)ormanda orman deyip durmuşsunuz:D
yaptınızmı bari?

iyi akşamlar Avrupa yakası sabah uyanamadığım için ormana gelemedim kusura bakmayın...

@Özcan avcı

sabah 8.30 da uyandım dışarıda iyi yağmur yağıyordu tekrar yattım artık önümüzdeki pazar hava güzel olursa gideriz

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
günaydın avrupa yakası..havalar bozuyo iyiden iyiye arabaların üstü ve çatılarda kar görülüyo...zemin kaygan pedallayacak arkadşların dikkatine :D

Günaydınlar Avrupa Yakası

Soğuk bir İstanbul sabahından selamlar herkese

Selamlar A.Y.P.G

Soğuk havaların gelmesiyle birlikte.
Bisiklete binmemiz gittikçe zorlaşıyor.
Ben onada sessiz bir çözüm buldum .
Kışın yatmaktansa,her ne kadar bizim pedallamamızın yerini tutmadığını bilsemde.
Evde kondisyon bisikletine başladım.
Acayipte sarıyor günde 2 saat sürsem yaza kadar,acayip kas yaparım :D diye düşünüyorum bu konuda beni biraz bilgilendirir misiniz ?
işe yarar mı yaramaz mı... Günde ortalama kaç saat sürmem gerek gibi gibi.
(link)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri