Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Cümleten hayırlı akşamlar dostlar. Keyifler nasıl görüşemeyeli?

@AlperTemircan

Benim de böyle bir fikrim vardı Alper'îm. Saat 09:00 gibi Florya da olabilirim. ;)

Gelmek isteyen buyursun, katılım çok olursa eğer değişik etkinlikler de yapabiliriz orman turundan sonra. Tabii, hava iyi olur ise. ;)

Bu arada, bir kaç gündür sağ bileğimde bir ağrı vardı. Bisiklete binmeme de engel oluyordu. O yüzden bu haftaki turlara katılamadım.

Pazartesiden sonra da, yoğun bir hafta geçireceğim. Henüz belli değil fakat, hafta başından itibaren mesai durumu olabilir. Şimdiden söyleyeyim de, adımız çıkıyor sonra borucu tesisatçı felan diye. :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
1,50 lastikle orman'a girilirmi :D bende geliyim :D Öğlende özcan'ım la sahil yapıcaz. Ve bu arada ayın 20 sinde KAÇKAR Yarışına gidicekler kendilerini bir göstersinler.

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
@AlperTemircan

Canın sağ olsun abicim. :) Lafı mı olur?

@Sefa Yıldız

Girersen girilir yavru. Sonrasında öğlene kadar takılırız ve ben kaçarım eve. ;)

Kaçkar yarışına Allah nasip ederse katılacağım. Ben bir el sallayayım o zaman herbalife Sefa. :p

Hayırlı akşamlar dostlar.

@Özcan avcı

Abicim, daha yeni görüyorum mesajını vallahi. :)

Dün akşam konuştuğumuz gibi, Florya Atatürk Ormanı'nda inceden bir ekşın yaptık bu sabah. Gayet zevkliydi. :) Alper ve Sefa'ya katılımlarından ötürü teşekkürler.

Sefa'yı yolculadıktan sonra Alper ile dönüşte epeği bir ıslandık, ama o da işin zevkli kısımlarındandır bilirsiniz. ;)

Görüşmek dileği ile.

iyi günler Avrupa Yakası yine bir sınav haftasına girdik bu hocalardan ümidi kestim artık insaf minsaf yok bunlarda :) çarşamba akşamı gelemeyeceğim cuma bir aksilik olmazsa her zamanki saatte meydanda olurum hepinize iyi günler ve iyi haftalar..

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Geçen senenin en sıradışı ve güzel bisiklet yarışlarından biri olan BO-CE (Bora Tirki-Cemal Dilben) gece yarışı MTBTR nin haberine göre 26-27 aralık 2009 tarihlerinde yine İstanbul Maçka Parkında gerçekleştirilecek...
Özellikle gece yarışı ve arazide olması, ayrıca şehir merkezinde yapılıyor olması bu yarışın en önemli özelliği ve güzelliğidir, geçen sene çok eğlendiğim ve zevk aldığım bu yarışı dört gözle bekliyorum, sanırım Bora da yakında ayrıntıları girer.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Günaydınlar A.Y.P.G

Haşim abi,alper Şu orman turlarını her pazar yapalım diyorum. Ne dersiniz,Pek adrenalin dolu oluyor. Sıkıldım sahilde boşa cevirmekten artık ormandan çıkmam :D Temuuuuuu :D Borumu istirem

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri