Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
iyi günler Avrupa Yakası dizimde bir ağrı var üzerine basmakta zorlanıyorum eğer cuma akşamına kadar geçerse sahildeyim geçmezse önümüzdeki haftasonu görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
@Levent_K

bak bu güzel bir cevap :in:

bende teşekkürlerimi iletmek isterim,kısmet olursa çaydan bir bardakta ben alma niyetindeyim.

Korayla Bahçelievler zeytinburnu bakırköy şirinevler üzerinden yayla turu yaptık yağmurda da başka bi zevkli oluyormuş:D

hepinize hayırlı akşamlar dostlar:)
keyifler nasıl bakalım.hadi bu haftasonu için güzel bir tur düzenleyelim.
güzergah için fikirleri olan varsa paylaşsın.

hayırlı cumalar arkadaşlar, iyi dersler. hava yağışlı, ama tura çıkılabilir.:D

şu kaptanlar gelebilsede, liste yapılabilir sanırımmmmm:D

bol pedallı günler dilerim:in:

fırtına harici, hafif yağmur olsada çıkalım derim.
Çay olacak illaki.

@Levent_K

Levent abi'm ile aynı fikirdeyim. Çay var, sıcak muhabbet var. Üşümeyiz merak etmeyin. ;)

Yağmurluğunu getireyim mi Levent abi?

Dostlukların pekiştiği, bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileği ile.

"Avrupa Yakası Pedal Grubu"..

Rotamız: Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.

Buluşma ve Toplanma Yeri: Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu karşısı.)

Toplanma Saati: 20:00

Hareket Saati: 20:30

Tarih: 11 Aralık Cuma

Hava Durumu : Çok feci, dışarı köpek bağlasan durmaz. :D

Gece sürüşü olacağı için, tüm katılımcı arkadaşların far, arka stop, fosforlu yelek( varsa ) kask ve eldiven ile sürüşü daha güvenli hale getirmeleri önemle rica olunur.

Katılımcı Listemiz.

1. Haşim Okyay
  2. Levent_K
  3. .
  4. .
  5. .
  6. .
  7. .
  8. .
  9. .
  10. .

Yağmurluğu unutma,
çayı hiç unutma ;)

@Levent_K

Unutmam...

@Levent_K

Kendimi unuturum, bunu asla unutmam.

:)

Eee, nerede bu A.Y.P.G. üyeleri? :mad:

"Avrupa Yakası Pedal Grubu"..

Rotamız: Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.

Buluşma ve Toplanma Yeri: Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu karşısı.)

Toplanma Saati: 20:00

Hareket Saati: 20:30

Tarih: 11 Aralık Cuma

Hava Durumu : Çok feci, dışarı köpek bağlasan durmaz.

Gece sürüşü olacağı için, tüm katılımcı arkadaşların far, arka stop, fosforlu yelek( varsa ) kask ve eldiven ile sürüşü daha güvenli hale getirmeleri önemle rica olunur.

Katılımcı Listemiz.

Haşim Okyay
Levent_K
Özcan Avcı
Ayhan248
.
.
.
.
.
.

akşama görüşmek üzere

İyi , görüşürüz,
Bardak kalmıştı çantada, onları alırım.

yağmur yağıyor,rüzgar ve soğuk beni etkilemez ama yağmurda beylikdüzünden oraya kadar pedal basınca benim için zor oluyor.

sizleride özledim ama bu havada çıkamam,yerleşim yeri uzak olunca durumlar değişiklik gösteriyor istemesemde.

şimdiden herkese iyi eğlenceler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@Nedret Günaydın

Nedret, ne kadar oldu abicim görüşmeyeli? 1 seneye yakın zannedersem. :eek: :)

Akşam, bomboş sahilin, tertemiz deniz havasının ve sımsıcak demli çayın ve aynı zamanda sımsıcak muhabbetin tadına varmak isteyenler buyursunlar. ;)

Unutmadan, birimiz şemsiye getirelim mümkün ise. Altında pinekleriz her birlik. :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
haklısın Haşim kokusu burnumda tütüyor mangalın,çayın tadı damağımda muhabbete diyecek kelime zaten yok ama acısını çıkarırız be yaw.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri