Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
hadi selim çarşamba listesini oluştur. bakem yine kaptanlar yok galiba.

11.11.2009 Çarşamba turu listesi;

1. Ayhan Metinyurt
  2. Selim Leylak
  3. Selim Siliğ
  4. Samet Misir
  5. .
  6. .
  7. .
  8. .
  9. .

Katılımcılar isimlerini eklesinler.

Ayhan abi durum ne çıkıcaz dimi? Kimse eklemiyor kendini korkmayın ıslanmazsınız.;)

Ayhan abi saat 19.45 te olivium un önünde olucaz.

bu gece selimsler ve aytek ile ben dört kişi süper bir okey partisi yaptık. katılamayanlar üzülmesin bundan sonra yağmurlu akşamlarda okey partileri devam edebilir.katılanların ayağına sağlık.

85 kiloluk çocuktan hepinize selamlar Aypg :D:D

Grip'i terleme yoluyla 1-2 için içerisinde hepten atlattıktan sonra yine aranıza döneceğim.Duydum ki okey oynamışsınız,bilseydim koşa koşa gelirdim Hadi kahveye gidek :D:D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
nerde oynadınız okeyi? Röneparkta mı?

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
merhaba arkadaşlar,gününüz aydın cebiniz para dolsun, iyi vizeler.

mecidiyeköyde hava ıslak zaman zaman yağışlı oluyor.

not: dün akşam eve geldiğimde anabilgisayar çökmüştü, evdekiler kızdım. yinede sorun yoktu. fakat benim leptopu açmak istedim. fakat leptop aksi gibi açılmadı, sanki onbord anakart arızası gibi ekranına görüntüde gelmiyor. iyice fitil olmuştum. cep ten selimi aradım 4-5 kere onunda telefonu kapalıydı iyice
dellendim. turun iptal olduğunu düzdüşüm için akşam gelemedim arkadaşlar.kendime kurşun döktürecem bu aksilikler için

@ayhan248

abi bir gecede bu kadarmı aksilik olur bence bu aksilikleri kurşun döktürmekte engellemez :) bu arada yarın bir sınav haftası daha bitecek cuma akşamı görüşmek üzere.

Cümleten Selamum Aleyküm,

Dün, 11 Kasım 2009 Çarşamba; Florya turundan dönüşte Zeytinburnu' ndan sonra tek kaldığım Kadırga güzergâhında ilerliyorum yağmurun git gide hızlandığı bir zamanda, gece 02:00 suları.

Hızlı da gidiyorum biraz ki ortalama hızım 25-26 Km/Sa.

Sahile paralel geliyorum bi üst caddeden.

Aksaray' daki kavşaktan geçip Nişanca-Kumkapı-Kadırga yoluna giriyorum.

Girdikten sonra 200 metre gibi bir mesafe ilerliyorum ve karşıdan gelen bir taksi diğer bir taksiyi sollamaya kalkıyor beni gördüğü halde. Görmemesi mümkün değil, farım yanıyor ve karanlık bir yolda değiliz.

Her neyse, sollama yapan taksi resmen üzerime doğru geliyor kırmadan can havliyle çarpışma olmaması için gidonu sağa doğru kırıyorum yan yola girmeye çalışıyorum ki yolun bozukluğundan dolayı iki yol arası eklem yeri gibi bir bölümde ön tekerin kaymasıyla beraber bir anda yerdeyim.

Sol kolumun üstüne düşmüşüm, ben bisikletin altında bisiklet benim üstümde SPD' ler den zor kurtardım kendimi zaten.. Kenetlendik kaldık öyle bisikletle işte..

O an bir şeyim yoktu ama az oturdum, tola çıktım omuz ağrım başladı. Eve geçtim 5 dakika sonra dirsek ve bilek de başladı ama en kötüsü omuz, duramıyordum yerimde akşam, şimdi biraz daha iyiyim hamdolsun.

Bu arada taksi şoförü nereden diye mi sormayı düşünüyorsunuz bana? Nerede olacak düşmemle gazlaması bir oldu şerefsizin. Evet bozuyorum ağzımı sansürlü şekilde ama çok sinirliyim, bunları gözlerine sokmamız lazım ki olmasın bir daha. Daha kötüsü de olabilirdi!

Durum böyle işte benim bi sol omuzum hasarlı, ezildi herhalde biraz. Onun dışnda acı veren bir şey yok. Bisikletimse temiz, hasar almadı.

@ Yönetim: Eğer sansürlü kelime rahatsızlık verecekse düzenleyebilirsiniz.

Selametle.

Geçmiş olsun Selim..Allah korumuş...

Bisikletinde bir şey yoksa, gerisi önemli değil Selim. :rolleyes:

Şaka tabii ki tontonum. Allah korumuş. Geçmiş olsun.

Nedir bizim bu taksicilerden çektiğimiz? :boese157:

Grubumuzda ve sağdan soldan duyduğum hemen hemen bütün kaza olaylarının içinde mutlaka taksi/taksici geçiyor.

Ufak sıyrıklarla, ezilmeler ile atlatıyoruz ama, Allah göstermesin, ya daha kötüsü olursa?

Düşünmek bile istemiyorum.

Tekrar geçmiş olsun Selim kardeşim.

Büyük geçmiş olsun Selim.

Hatırlarsınız bende taksici yüzünden kaza yapmıştım. Sirkeci'de yolun en sağından gidiyorum doğal olarak. Benim solumda biraz önümde giden taksici müşteriyi (parayı) görünce kendinden geçiyor ve aynaya falan bakmadan kırıyor önüme. Gözünü toprak doyursun demek geliyor içimden ama demiyorum. Sonuç doğal olarak yapıştım tabi. suratım arka farına geldi ve suratımla farını kırdım. Adamın savunması ise hızlı geliyordun oldu. Zaten bende öyle yetenekli bir insanım ki rampa aşağı olmayan düz bir yolda saatte 90 km ile gidebiliyorum . Neyse taksicileri sevmiyorum genelleme de yapmak istemiyorum ama %99'u böyle. Kazamın dışında ne kadar atlatlattığım ya da grupça atlattığımız kazalar varsa çoğu taksiciler yüzünden. Neyse ben de sinirlendim şimdi aklıma gelince. Trafikteyken çok dikkatli olmamız lazım bunu herkes biliyor zaten özellikle taksilere minibüslere ayrıca dikkat etmemiz lazım.

selimcim geçmiş olsun,allahtan kırık çıkık yok.,hem okeyde yenil, hem düş, bi akşamda fazla değilmi!!!!!!!!!!sende bi kurşun döktür istersen.

@Goflet

dün gece tam meydanda çay içiyorduk birden yağmur başladı,yolun sonunda soldaki barakalar varya ,hani wc var içerde ,işte o barakalarda oynadık , süperdi! çay kahve kuşburnu herşey var. başka akşamlarda takılırız ,özellikle yağmurda

vay be abi süper muhabbet olmuş..cumaya görüşelim.

selim'cim çok geçmiş olsun keşke plakasını alıp trafik ve şöförler odasına bildirseydin. ben bu gibi durumlarda affetmiyorum. geçenlerde sahilde sbeni sıkıştıran belediye aracını şikayet ettim. araç çay mekanından çıktı :D

Geçmiş olsun kardeşim,birgün bu taksicilerden biri aramızda kalıcak ama hadi hayırlısı seleborusuyla dayak yemezse iyi.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri