Cümleten Selamum Aleyküm,
Dün, 11 Kasım 2009 Çarşamba; Florya turundan dönüşte Zeytinburnu' ndan sonra tek kaldığım Kadırga güzergâhında ilerliyorum yağmurun git gide hızlandığı bir zamanda, gece 02:00 suları.
Hızlı da gidiyorum biraz ki ortalama hızım 25-26 Km/Sa.
Sahile paralel geliyorum bi üst caddeden.
Aksaray' daki kavşaktan geçip Nişanca-Kumkapı-Kadırga yoluna giriyorum.
Girdikten sonra 200 metre gibi bir mesafe ilerliyorum ve karşıdan gelen bir taksi diğer bir taksiyi sollamaya kalkıyor beni gördüğü halde. Görmemesi mümkün değil, farım yanıyor ve karanlık bir yolda değiliz.
Her neyse, sollama yapan taksi resmen üzerime doğru geliyor kırmadan can havliyle çarpışma olmaması için gidonu sağa doğru kırıyorum yan yola girmeye çalışıyorum ki yolun bozukluğundan dolayı iki yol arası eklem yeri gibi bir bölümde ön tekerin kaymasıyla beraber bir anda yerdeyim.
Sol kolumun üstüne düşmüşüm, ben bisikletin altında bisiklet benim üstümde SPD' ler den zor kurtardım kendimi zaten.. Kenetlendik kaldık öyle bisikletle işte..
O an bir şeyim yoktu ama az oturdum, tola çıktım omuz ağrım başladı. Eve geçtim 5 dakika sonra dirsek ve bilek de başladı ama en kötüsü omuz, duramıyordum yerimde akşam, şimdi biraz daha iyiyim hamdolsun.
Bu arada taksi şoförü nereden diye mi sormayı düşünüyorsunuz bana? Nerede olacak düşmemle gazlaması bir oldu şerefsizin. Evet bozuyorum ağzımı sansürlü şekilde ama çok sinirliyim, bunları gözlerine sokmamız lazım ki olmasın bir daha. Daha kötüsü de olabilirdi!
Durum böyle işte benim bi sol omuzum hasarlı, ezildi herhalde biraz. Onun dışnda acı veren bir şey yok. Bisikletimse temiz, hasar almadı.
@ Yönetim: Eğer sansürlü kelime rahatsızlık verecekse düzenleyebilirsiniz.
Selametle.