Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Hey millet nerelerdesiniz tur yalan oldu. Siz gelmeyince bizde bir sürpriz tur yaptık akıllara zarar :) Ama fotoları yarın ekleyeceğim çok geç oldu. Biraz merak edin. :) Koray aman çaktırma :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Kaban
Scudo
hemde ne tur olduuuu be.
çok sağol aytekin abi

sefa sen nerelerdeydin asıl en olman gereken yeri yeri kaçırdın bence yok yok eksiksiz bi turdu :D hatta fazlalıklı bi tur resimleri çok bekletme onu ben bile bildiğim halde heycan yapdım. hadi hayırlı geceler.

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Günaydınlar A.Y.P.G ,Güzel tur yapmışsınız belirli,ben bir süre aranızda olamayacağım evrim geçirme sürecim başladı :) Fazla kilolarımı atmam gerek bu süre içinde bisikletten biraz uzak kalabilirim.

avrupa yakası

bol kazançlı ve neşe olu bir hafta diliyorum herkesçiklereeeeeeeeeeee ;)

dün sabah Florya'dan topladığım kestaneler afiyetle mideye gönderildi. :D

aytekin nerelere gittiniz merak ettim bak şimdi.. :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Hadi ya Sinan kusura bakma ya biz de Florya'da ağaç olduk zaten sonra yola çıktık aslında Aytekin abinin aklına geldi Sinan bizi bekleyecekti dedi ama saat bayağı geçmişti. Telefon açmayınca sen de uyudun heralde diye düşündük. Beklediğini bilseydik Florya'ya çağırırdık valla sende gelirdin. Çok çok özür.

Aramayamadım valla köntür yoktu.Dernekten bazı kişiler toplanıyordu sahilde.Her bisikletliyi görünce inşallah bizimnkilerdir diyodum :) Ama boş :)

Sinan senden haber gelmeyince aynen ya dönmüşsündür yada uyuya kaldın sandık evet çok özür dileriz ama seni yolda olsun gittiğimiz yerde olsun seni hep andık...

ama bu tür olayları bir daha yaşamamız için bazı teknik ve taktik buluma ve organizasyon yöntemleri geliştirmemiz lazım...

• Beğen
Tepkiler: Can Avcı
merhaba pedalşör kardeşliği gününüz aydın cebiniz para dolsun.

bol pedallı günler dilerim.

Beyazıt / Yenidoğan fotokopi'den selamlar :D

Özel istek olursa sabah yataktan kalkamayanları uyandırırım :D
1 ay gece gündüz çalışcaz artık :D

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri