Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Onur Berberci

bencede onur bende kavak yapalım dedim aytekin abiye oda mimarsinan dedi oda uyar.bu güzel havaları kaçırmayalım derim.belkide bu hafta köprüden önceki son çıkış olabilir. Ben kavak yapmakan yanayım havası güzel doğası güzel ama mimarsinanında manzarası bi başka.
İYİ GECELER AYPG

Scudo
günaydın avrupalı pedalşörler, iyi günler bol kazançlar.:D

mecidiyeköyde hava kapalı zaman zaman açıyor.tur için şartlar uygun. bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Bir an önce kararlaştıralım. Bugün işten erken çıkıp frenleri yaptıracağım. Beşiktaş'da olacağım. Neresi olacaksa ordan geçerim. Küçük bir ihtimal benim de bir sürprizim olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
bu akşam yokum ben arkadaşlar..dünkü avcılar kampüs macerasından sonra biraz soğuk aldım sanırım nefes alırken chevrolet gibi ötüyorum :D giden arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum :)

• Beğen
Sefaaaaaaaaaaaaaaaaa kim yalama etmişti sele kelepçesindeki somunu ne yaptımsa çıkmadı.Bana sele kelepçesi borçlusun adamım:D

• Beğen
@Selim Leylak

Tamam kardeşim canın sağolsun Sele kelepçesi'nin adımı olur alırız:) Tabi beni bulman lazım sele kelepçesini alabilmen için :D:D

• Beğen
Arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum Beşiktaş'a. Biri son durumu bildirebilirmi bana telefonla
0554 620 07 47

• Beğen
Merhabalar AYPG :)
Omzum bayağı rahatladığı ve pedallamayı özlediğim için bu akşam ben de varım.

30.09.2009 Çarşamba Gecesi Florya Turu Katılımcı Listesi
1.AlperTemircan
2.Ayhan248
3.SelimSiliğ
4.SelimLeylak
5.OğuzhanKaban
6.OnurBerberci
7.Levent_K
8.
9.
10.
Gelicek arkadaşlar isimlerini listeye eklesinler.

• Beğen
bütün gün rumeli kavağı hayalleri yaptım....
neyse yine florya olsun bakalım.
fanta meydanı...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri