mrb arkadaslar ilk yagmurdan beri internetim yok forums giremiyorum Cuna gunu bosa gitti carsamba gunu heroes gelmeye calissin adamakilli bi malzeme listesi hazilayalim lists 12 kiwi oldi by arada heybe arayanlar metinde45 tlye varmis
İçinizde inceden bir kıpırtı var mı? Kalp atış ritimlerinizde hızlanma var mı? El ve ayaklarınızda titreme, konuşurken kekelemeler görülüyor mu?
E normaldir, 1 haftamız kaldı.
Onur'un Çarşamba akşamı için söylediklerine katılıyorum. Özellikle tura katılacak olan arkadaşlar, mutlak suret ile katılmaya çabalasınlar. Hatta katılsınlar.
Biz daha hiç bir hazırlık yapmadık, bazı konularda birbirimizin fikirlerine ihtiyaç duyulacaktır. Özellikle tecrübeli arkadaşların.
Nedret, sende bulunan çadırı Çarşamba akşamı getir sana zahmet. Eğer kimse yeşillenmedi ise tabii ki.
arkadaşlar az önce yaalçından bagajı almaya gittim.
bende metinden heybe almayı düşünüyordum yalçına oradan alacağımı söyledim çok küçük ve kullanışsız olduğunu söyledi bana bende size söylemek istedim tercih sizin tabiki...
ben çantayı bagaja bağlamayı düşünüyorum. yeterli olcak çünkü.
onur benim 2 kişilik çadırı beraber kullanıcaz dmi çünkü tek kalırsam şişme yatağıda çantaya alırsam çok sıkışacak onun için duruma göre heybe alabilirim. haber bekliyorum...
hepinize sevgiler selamlar Avrupa Yakasıı
bilgisayarımdaki arıza nedeni ile birsüre forumdan uzak kaldım.
keyifler nasıl bakalım görüşmeyeli neler oldu bitti
hazırlıklar tam gaz devam ediyo dimi
haşiminde dedigi gibi biz henüz taş üstüne taş koymadık
kısmetse çarşamba akşamı görüşürüz.
hadi kalın saglıcakla
Cümleten selamlar. Epeydir aranızda yokum turlardan ve forumdan uzağım malûm yoğun iş temposu yüzünden hiç vaktim yok malesef Az önce bir tur yaptık ufaktan Florya ve ardından Sultanahmet. Selim, Selim, Burak ve Samet Öpüyorum yanaklarından onarı tekrar Güzel geceydi, ve yine sabah iş var nasıl kalkacağımı düşünüyorum
Bu arada aramızdaki moderatör arkadaşlar ve diğer yetkili arkadaşlar, lütfen reklamlara karşı olan hassasiyetinizi kimilerini gösterdiğiniz gibi herkese gösteriniz diyerek ufak bir dip not düşüyorum. Yasaklar herkes içindir, gözden kaçmasın
Selametle, SS hepinizi sağlıklı, mutlu, bol kazançlı günler diler.
Selam arkadaşlar işyerindeyim ve internet başındayım. Bir önceki Türkçe katili olan mesajımdan dolayı özür dileyerek başlıyorum ve devam ediyorum. Sevindirici bir haber var bende. 4 kişilik bir çadır var elimde sanırım çadır ihtiyacımızı karşılıyor. Yalnız bendeki bu çadıra kazıklar bulmamız lazım en son kazıkların bazıları yamulmuştu ve eksik çıkacaktır kazıklar. Koray'dan da 4 kişilik almıştık etti 8, 2 kişilikte Levent abide vardı etti 10 Oğuz'da tek kişilik var etti 11. Toplam 12 kişiyiz. Şu anki hesaplarıma göre 1 kişi açıkta kalıyor. 1 kişilikte birinden çıkar heralde. Başka kimde var çadır? Bu arada cumartesi günü bisikleti bakıma götürürken ilk ciddi kazamı yaptım. Yine şerefsiz taksicinin teki müşteri alıcam diye aynaya bakmaya özürlü olduğu için önüme kırdı ben de pat gömdüm arkadan. Bende pek birşey yok. 2 gn boyunca başım ağrıdı şimdi yeni yeni geçiyor. Sol dizime ve burnuma dokununca ağrıyor. Direk suratım çarptığı için dişim dudağımın iç tarafını hafiften patlattı. Bacaklarda da ufak tefek çizikler dışında başka birşeyim yok. Bisiklette hiçbirşey yok Böyle atlattık işte. Zaten taksicilere kıldım artık tamamen düşmanım ilan ediyorum hepsini nerde görsem kıllık yapacağım. Neyse yine aklıma geldi sinirlendim. Çarşamba günü görüşürüz.
Teşekkürler arkadaşlar Allah sizi taksicilerin gazabından korusun. 1 çadır daha çıktığına göre çadır problemimiz tamamdır herkese yetecek çadırımız var.
Saol Samet sana da geçmiş olsun. Benimki o kadar ağır olmadı. Bir tek dişim sürekli yaranın üstüne geldiği için biraz zor geçecek gibi dudağımın içindeki yara.
Geçmiş olsun Onur. Taksicileri toplayıp gaz odasına tıkmak lazım. Allah beterinden korusun.
Bayadır çıkamamanın verdiği gazla bu akşam iftardan sonra sarıyer planlıyorum. Gelecek arkadaşlara duyurulur.