Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Levent abi acil olarak özel mesaj kutunu boşaltırmısın.Senden biraz bilgi almam lazıım özelden bekliyorum.

arkadaşlar florya için liste yapılsın gelenlerin ellerini görelim.:D

selimler nerelerdesiniz.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Durmuş
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:30

Hareket saati :20.45

Tarih : 14 eylül pazartesi

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallerinde olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Katılımcı listesi
1-ayhan abi
2-aytekin abi
3-sefa yıldız
4-onur berberci
5-alper temircan
6-hakan durmuş
7-
8-
9-
10-

Katılımcı listesi
1-ayhan abi
2-aytekin abi
3-sefa yıldız
4-onur berberci
5-alper temircan
6-hakan durmuş
7-samet misir
8-
9-
10-

iyi akşamlar avrupa yakası

bugün ilk defa çıktım ve 2 defa lastik patlattım neyseki yedek yanımdaydı, onur geçiş olsun bu arada akşamüstü dönerken bende bir tanesinin aynayı uçuruyordum zor kurtuldu:D

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Saol Temu. Sana birşey olmasında istediğin kadar aynayı uçur hakediyo bunlar :)

Katılımcı listesi
1-ayhan abi
2-aytekin abi
3-sefa yıldız
4-onur berberci
5-alper temircan
6-hakan durmuş
7-samet misir
8-ergün yurt
9-
10-

Selam dostlar keyifleriniz iyi bakıyorum.Onur geçmiş olsun bu arada dostum denecek söz yok valla...

Bende sabahtan beri banka okul kayıt işlemiyle uğraştım iftarda zor girdim eve.Benden paydos bugun beyince çok yoruldum.Sizlere kazasız belasız turlar dilerim dostlar;)

bu hafta içim hergün antreman yapmayı planlamışdım malum gezimiz için. fakat çok hastalandım yatak döşek yatıyorum evde...

Saol Oğuz. Çadırlar fazlasıyla yetiyor sanırım. Bu akşam için herkese teşekkürler. Çok keyifli bir akşamdı. Sülayman abiyi de özlemişiz.:)

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri