Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
İftarda sonra havanın psikolojisi ne olur bilemiyorum iyi olursa en fazla sultanahmete gelebilirim..
Levent abi florya olursa tur gelirsen boşuna termali taşıma benim gelme ihtimalim çok düşük frenlerim yok falan çarşamba düzelir sanırım hava çarşamba turunda alırım termali ..

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Scudo
Sultanahmet daha fazla gözüküyor bakalım.Hayırlı iftarlar ezan okunuyor:)

sultanahmet olur arkadaşlar. selim haber bekliyorum senden

@Burak Yılmaz

Arkadaşlar benim çıkışımda yalan oldu haberiniz olsun elimde olmayan nedenlerden dolayı:(

arkadaşlar cuma turumuz iptal olmuştur. grup harici çıkanlara kazasız belasız turlar dilerim.:D

bu akşam internette problem vardı haber alamadım şansa diye çıktım kimsecikler gelmedi yedikule yapıp döndüm herkese iyi akşamlar.

Beyler, Herkese selamlar.

Bayram Yaklaşıyor,günlerimizde azalıyor.Onun için ekipmanları Hazırda tutmamız iyidir.Son güne bırakmayalım.

@Sefa Yıldız

Katılıyorum Sefa bana baya bişey lazım daha hiçbişi almadım.

Bagaj,çanta heybe mi ne ondan,uyku tulumu ,mat falan filan.Nerden alıcaz bir de o var...

Bu arada dün de boşu boşuna korktuk bizim burda yağış yoktu bile güzel bir akşam kaçtı:)

Bu gün arka çamurluk, arka sele, ışıklar, koraydan heybe, aldım.
Sirkecide heybe yok bilginize..
Bir tek uyku tulumu kaldı eksiğim, koçtaşta 28ytl ye en uygunu var, ama işimizi görürmü?
Uyku tulumu için bakıyorum şu an..
Bana sormadan arka sele almayın. Piyasanın nabzını tuttum bugün. :)
Kaptanın arka seleyi geri vereceğim. Uyarsa ondan sizin için tekrar isteriz.
Çadırda 1 kişilik kontenjanım var. Çadır tek kat olanlardan işimizi görür sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Kaban
iç lastik
levye
pompa
çadır
yatak veya uyku tulumu
yedek far ve yedek pil
bunlardan başka olması gerekenler nelerdir ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri