Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Levent_K

Cuma dediklerine göre hakkaten baya yağıcak gibi:) Haftaya çarşamba yapıyoruz o zaman bana kalsa haftaiçi herhangi bir gün de olabilir.Kararlaştırız artık Ramazan bitti bitiyor.:)

Scudo
beyler selam...
iftardan hemen sonra basıp beşiktaş üzereinden sarıyer veya kacvak düşünüyoruz gelmek isteyenler aynı şekilde yola çıksın 20:30 florya istasyondan hareket zamanında...
dönüş duruma göre s. ahmet olabilir...

Günaydın,
Şimdiden düşünelim,
Yollar selden kapanmadıkça,
Sıcak çay ve yanında kek varsa (kremalı bisküi de olur n'palım) akşama floryadayım:)

Hafta sonuda bisiklet temizliği yapacaktım zaten.
Arka çamurluk alacağım, ıslanmamak için değil ,çantadan ve formadan çamur izi çıkarması zor oluyor..

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
hayırlı cumalar pedalşörler dostlar, hava zaman zaman kapanıyor, mecidiyeköyde ama akşama tur olacak. ona göre hazırlık yapalım. bölgeden fazla ayrılmadan florya civarı olabilir.:D

cuma listesini oluşturalım. ben varım.

temucum artık senide aramızda görelimmmmmmmmmmmm

Ayhan Abi bisiklette ufak tefek işler kaldı hava iyi olduğunda çıkıp halledeceğim, sonrada aranızdayım bende özledim sizlerle binmeyi en yakın zamanda görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Hayırlı cumalar beyler...akşama hava durumuna göre bende katılıp katılmamakta son kararımı vermiş olucam:D

Hava patlayacağı için erken çıkıyoruz işten servisler bile erken kalkıyor.
Son durumu telle alırım artık..

Selam herkese. Bugun çarşambadan da çok yağıcağı söyleniyor. Hava yağarsa ben gelmem diyim:D Bakalım son durum ne olucak:)

selim akşama çıkacağız. ona göre hazırlık yap

Şöyle bir durum var onu da belirtiyim yağmur olunca floryada çay olan bütün yerler kapalı oluyor çarşamba günü öyle oldu hiçbiryere gidemedik.Ama Sultanahmette yağmur olsa bile çay vb. şeyler olukcatır:)Karar verilsin şimdiden hiç değilse yer olarak.

Herkers şemsiyesi ve termosuyla sahile gelsin :) Sultan ahmet desteklenirse uyar bana...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri