Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Sabhatan beri sel temizliyorum.
ofisi su basmış.
PC de bişey yok allahtan.

Akşam turda görüşürüz.
sele kapılmadan floryaya beklerim.

Batıda sel var. :(

@Aytekin
Şapkayı getir de bir bakayım..:)
sana küçük gelmiş galiba..

Scudo
Herkese geçmiş olsun işte belediyelerimiz çok çalışıyorlar sağolsunlar altyapımız çok iyi olunca böyle sorunlar ortaya çıkabiliyor.:mad:

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:30

Hareket saati :21.00

Tarih : 9 eylül çarşamba

Hava durumu:parçalı bulutlu

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Katılımcı listesi
1-Levent_K
2-Aytekin Abi
3-Sefa Yıldız
4-Hakan Durmuş
5-Koray karaman
6-Berk adıyaman

Katılımcı listesi
1-Levent_K
2-Aytekin Abi
3-Sefa Yıldız
4-Hakan Durmuş
5-Koray karaman
6-Berk adıyaman
7.Burak Yılmaz

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:30

Hareket saati :20.40 (Tekzen)

Bp Varış : 20.50

Tarih : 9 eylül çarşamba

Hava durumu:parçalı bulutlu

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Katılımcı listesi;
  1. Levent_K
  2. Aytekin Abi
  3. Sefa Yıldız
  4. Hakan Durmuş
  5. Koray karaman
  6. Berk adıyaman
  7. Burak Yılmaz
  8. Selim Leylak
  9. Ayhan abi
  10. Samet Misir
  11. .
  12. .
  13. .

• Beğen
Tepkiler: Samet MİSİR
Katılımcı listesi;

1. Levent_K
2. Aytekin Abi
3. Sefa Yıldız
4. Hakan Durmuş
5. Koray karaman
6. Berk adıyaman
7. Burak Yılmaz
8. Selim Leylak
9. Ayhan abi
10. Samet Misir
11. Sinan Avcı
12. .
13. .

Avrupa Yakasının selden etkilenen tüm sakinlerine geçmiş olsun dileklerimi sunarım.

Levent abi geçmiş olsun. Ucuz atlatmıssınız genede..Ben akşama gelemiyorum giden herkese iyi turlar

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@Levent_K

Geçmiş olsun abi ..
Termali getiriyosun dimi abi ben bir hatırlatıyım ne olur ne olmaz belki aklından çıkmıştır.. :p

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
selden etkilenen arkadaşlara geçmiş olsun diyorum...
ve bugece oturmak için pek uygun olmayacağını düşünüyorum hafta sonunada yağmur diyorlar geçen cumartesine antreman okey le karıştı sonuç olarak bu akşam sağlam çevirelim diyorum buna göre iftarı floryada yapıp kumburgazdan dönüp glmek çok iyi gelecektir.. diye düşünüyorum bu fikre katılanlar lütfen yazsınlar....
program şöyle floryada ( yeşilköy-meydan ) iftar vaktinde buluşup orucu açacak kadar yiyip ( evden getirilmiş bir sandwiçh bile olabilir kumburgazda bişeyler atıştırılıp dönüş yani antreman ağırlıklı bir tur...
çıkışımı floryadan 20:15 olsa kumburgaz varış - dönüş falan 4 saatti geçmemsi gerekirki buda 24:30 gibi falan evlerrimizde olabiliriz olmadı en geç 01:00 diye düşünüyorum...

evet katılalar...

1.) a.erzan

• Beğen
Bisikleti Sakarya'da bıraktığım için cuma akşamına kadar bisikletsizim.:(

Yağmurdan etkilenenlere geçmiş olsun.:(

• Beğen
beyler ben yemekten hemen sonra çıkıyorum
meydanın oralarda olacağım daha doğrusu sahil parkurunda takılırım çünkü bu akşam orası tenha olur orada son kararı veririz diye düşünüyorum..
Afiyet olsun...

• Beğen
Saganak yagmura ragmen mukemmel bir geceydi arkadaslar. Hepinize tesekkurler. Dizini yaralayan arkadasimiza gecmis olsun dileklerimi iletiyorum.

Fotograflari bekliyoruz :)

Ekleme:
Gecmis mesajlara yeni goz attim. Selden etkilenen butun arkadaslarimiza gecmis olsun.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri