Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
çok eğlenceli bi geceydi..Samet'cim geçmiş olsun tekrar canım :D Özellikle bisikleti hücum bot olarak kullandığımız dakikalar şunu hatırlattı bi an ; 'Kirlenmek güzeldir' evet arkadaşlar gerçekten güzeldi :D

Aytekin abi umarım fotoları ve o unutulmaz anların videosunu bi an önce ulaştırırsın bize ve forum halkına :)

Scudo
müthiş ötesi eğlenceli bi gece oldu bi o kadarda ıslak tabi
1 beden küçülmüşüzdür herhalde bu gün:D
herkese çok teşekkür ederim.

Selamun aleyküm cümleten Avrupa Yakası, bir kaç gündür foruma ve turlara dahil olamıyorum, işe başladım bayrama kadar sabah 9 akşam 11 çalışıyoruz haberiniz ola :) Unutulmayalım aman bayramdan sonra Allah'ın izniyle aranızdayım ;) Haşim abiye takılıyorduk ama geç çıkmak, çalışmak, yorulmak, bitmek tükenmek böyle bir şeymiş... Yaşamadan anlaşılmıyormuş :)

Selametle :)

@Selim Siliğ

one of the Selims sen işine bak boşver bizi biz boş adamlarız ekmeğini kovala...
ama bu akşam olmalıydın

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
arkadaşlar selam....

her türlü hava ve yol şartlarında sürme kabiliyeti olan ekibimizi bu akşamki performansından dolayı kutluyorum demekki her hangi bir olası sel baskını durumunda bisikletlerimizle ulaşımımızı sağlayabileceğiz bence bu tarz konular üzerinde dah ciddi çalışmalar yapmalıyız bu akşamki gerek taktik ve gerekse teknik çalışmalarımız sonucu hem manevra kabiliyetimizi gördik hemde çok eğlendik geceye ait görüntüler Sinan arkadaşımız tarafından yayınlanması beklenmektedir herkese teşekkürler...

günaydın avrupalı pedalşörler. gününüz aydın ola ama ıslak asla, bol bedallı günler dilerim.:D

akşam çok eğlendik,:D keyif aldık, :D ıslakdık :( ama bir çay bile içemedik :( o akşam.

Günaydın Avrupa Yakası

Hava bir kaç gün daha böyle devam edecekmiş ve en yoğun yağış yarın gelecekmiş aman dikkat!

Herkese iyi günler, iyi çalışmalar

• Beğen
Levent abi ve Sefa geçmiş olsun.

Dün gece çok keyifliydi gerçekten çok eğlendik. Bütün hücumbot, kruvazör ve denizaltılara teşekkürler çok keyifliydi :) Bizim evde de telefon ve internet çökmüş. Ancak işyerinden girebildim. İnşallah akşama kadar halledilir sorun. İnternetsiz ne yaparım ben şimdi :)

• Beğen
avrupa yakası

selamlar herkesçiklereeeeeeeeee ;)

sel maduru olan tüm vatandaşlarımıza sabırlar diliyorum,dün öğlenden sonra ikitelli tır garajlarının yanına kadar zorda olsa gittim.
akıl almaz bir durum koca koca tırlar devrilmiş yuvarlanmış gitmiş ve tabi içleri dolu olanlarda saçılmış malları etrafa.
sanki bomba düşmüş.

Ben de haberlerde izledim akıl almaz bir manzaraydı. Hele o hırsızları görünce (yağmacı demiyorum hırsız bunlar) sinir küpüne döndüm. Şerefsizler bir de pişkin pişkin sırıtıp röportaş yapıyolar. Hele bir tanesi bir yandan hırsızlık yaparken bir yandan da "oruç tutmayan insanların başına işte bu gelir" gibisinden birşey demezmi. Ah o an yanımda olsaydı o herif. Neyse yine sinirlendim ben daha fazla uzatmayım.

• Beğen
ramazan bayramına sayılı günler kaldı ve bayram öncesi şööle gurup olarak bir araya gelip iftarımızı keyifle yapalım artık.

en kısa zamanda mekanı ve tüm bilgileri paylaşalım,herkes fikrini beyan etsin.makul olan en güzel yerde iftar şenliğimizi gerçekleştirelim.

ben mekan olarak ATAKÖY - KAVAKLI PARK olarak tercihimi belirtiyorum.
oturmak için masalar ve ağaçların altında hoş bir yer(çoğunuz yeri biliyorsunuz)

Yer güzel, olabilir.
Yemekleri oturulan yerdenmi alalım, kendimizmi getirelim?
Birileri kek yapsa ne güzel olur, canım kek istedi şimdi,
tazeolmasın 1 gün beklemişi daha güzel oluyor. :)

@Levent_K

Ağzımın suyu aktı ya:) Levent abi keki ben yaptırırım getiririm.Ne zaman yapıyoruz iftarı:)?

@Selim Leylak

Hmm , kokusu geliyor şimdiden,
Yağmur yağmayan cuma yada yağmur yağmayan çarşamba olabilir.
Eğer bu cuma derseniz, biber dolması var ama zeytinyağlımı hatırlamıyorum.
kaçtane kalmış bu akşam bakarım, ona göre bu akşam bitirmeyim yarına getiririm.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri